.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 31 Μαϊος 2016 08:37

Yamaha Junior Academy

 

Εγκαίνια για την πρώτη ακαδημία ασφαλούς οδήγησης για παιδιά και νέους

 

Η πρώτη Ακαδημία ασφαλούς οδήγησης για παιδιά και νέους  «YAMAHA JUNIOR ACADEMY» πραγματοποιεί τα επίσημα εγκαίνιά της, και προσκαλεί όλους όσους θέλουν να δουν από κοντά το έργο της και να γνωρίσουν τους συντελεστές της.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 5 Ιουνίου και ώρα 13.00 στις εγκαταστάσεις του Riding School στο Καπανδρίτι, 32ο χλμ. της Εθνικής Οδού Αθηνών Λαμίας.

Με την πλήρη υποστήριξη και αποκλειστική χορηγία της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε. - ΥΑΜΑΗΑ, λειτουργεί από το RIDING SCHOOL η πρώτη Ακαδημία ασφαλούς οδήγησης μοτοσυκλέτας για παιδιά από 5 ετών και νέους, που θέλουν να βάλουν ισχυρά θεμέλια για την ασφαλή χρήση της μοτοσυκλέτας.

Την ημέρα των εγκαινίων οι επισκέπτες θα έχουν επίσης την ευκαιρία εκτός από επιδείξεις δεξιοτεχνίας από τους μικρούς αναβάτες, να παρακολουθήσουν ζωντανά τον 7ο αγώνα MOTO-GP της Catalunya.

Η ισπανική πίστα έχει ιδιαίτερη σημασία για την Yamaha Junior Academy, καθώς η πίστα εκμάθησης της σχολής αποτελεί σε μικρότερη κλίμακα- πιστή αποτύπωση της Catalunya!

 • Ώρα Προσέλευσης: 13.00
 • Εγκαίνια - Έναρξη παρουσίασης Ακαδημίας/επιδείξεων : 13.30
 • Έναρξη προβολής αγώνα MOTO-GP : 15.00 με σνακ και αναψυκτικά

Οδηγίες πρόσβασης στο RIDING SCHOOL (πρώην Autofestival) 

32o χλμ. Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, Καπανδρίτι (ρεύμα προς Αθήνα).

Οδηγίες προσέλευσης: Ακολουθείτε πινακίδες για Καπανδρίτι. Φθάνοντας στα φανάρια του Καπανδριτίου, συνεχίζετε στον παράδρομο της Εθνικής Οδού (η Εθνική οδός στο αριστερό σας χέρι) με κατεύθυνση προς Λαμία, για 1,5 χλμ. Κοιτώντας στην απέναντι πλευρά της Εθνικής (κάθοδο), βλέπετε την μεγάλη αψίδα με την επιγραφή "Riding School". Συνεχίζοντας την πορεία σας, μετά από 400 μέτρα συναντάτε αριστερά σήραγγα, που περνά κάτω από την Εθνική οδό, την ακολουθείτε και φθάνετε στις εγκαταστάσεις της σχολής.

Λίγα λόγια για την Ακαδημία «ΥΑΜΑΗΑ JUNIOR ACADEMY»

Με την πλήρη υποστήριξη και αποκλειστική χορηγία της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε. - ΥΑΜΑΗΑ, λειτουργεί από το RIDING SCHOOL η πρώτη Ακαδημία ασφαλούς οδήγησης μοτοσυκλέτας για παιδιά από 5 ετών και νέους «Yamaha Junior Academy» που θέλουν να βάλουν ισχυρά θεμέλια στη γνώση και την ασφαλή χρήση της μοτοσυκλέτας.

Με τη χορηγία αυτή η εταιρεία έχει απώτερο στόχο να συμβάλει στη διαμόρφωση μίας νέας φιλοσοφίας γύρω από τα θέματα μοτοσυκλετιστικής εκπαίδευσης. Οι μαθητές της Ακαδημίας, από το πρώτο κιόλας μάθημα, οδηγούν τις μικρές μοτοσυκλέτες της Yamaha στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους της και ακολουθώντας τις οδηγίες των εκπαιδευτών, αναπτύσσουν τις δεξιότητες που απαιτούνται, ώστε να απολαμβάνουν την οδήγηση ως μία ασφαλή και ευχάριστη δραστηριότητα.

Η Ακαδημία έχει ως κύριο έργο τη δομημένη εκπαίδευση αναβατών που μαθαίνουν από μικρή ηλικία όλους τους κανόνες και τα μυστικά της οδήγησης. Έτσι, σε όποιο βαθμό κι αν αναπτύξουν αργότερα την ενασχόλησή τους με τη μοτοσυκλέτα, απλή μετακίνηση ή και αθλητική εμπλοκή, θα έχουν όλα τα εφόδια και τις δεξιότητες που απαιτούνται για μια ασφαλή και ευχάριστη δραστηριότητα.

Η Ακαδημία προσφέρει τις εξής παροχές:

 • Καθοδήγηση των παιδιών από εξειδικευμένους εκπαιδευτές με τη μορφή "ιδιαίτερου", εξατομικευμένου μαθήματος, σε ειδικά διαμορφωμένη εσωτερική διαδρομή, προσαρμοσμένη για κάθε ηλικία.
 • Μοτοσυκλέτες ΥΑΜΑΗΑ όλων των τύπων για τα διαφορετικά στάδια εκμάθησης.
 • Πλήρη εξοπλισμό ασφαλείας (μπουφάν, κράνη) για τα παιδιά, χωρίς να δημιουργεί την ανάγκη αγοράς αξεσουάρ από τους γονείς από το πρώτα στάδια.
 • Κλειστές κλιματιζόμενες εγκαταστάσεις για τη φιλοξενία των γονέων την ώρα του μαθήματος και αποδυτήρια για τα παιδιά.

Υπεύθυνος Προγράμματος: κος. Θανάσης Χούντρας – Προπονητής Μηχανοκίνητου Αθλητισμού

Πληροφορίες για την YAMAHA JUNIOR ACADEMY: κος. Στέργιος Νένες – Εκπαιδευτής τηλ. 22950 26378 και 6941 696269

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 31 Μαϊος 2016 08:56

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
 • twitter
 • facebook icon
 • instagram
 • youtube
 • Google News icon