.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 29 Μαρτίου 2016 11:40

Το RED BULL YELLOW EDITION στην ελληνική αγορά!

 

HELLO YELLOW

 

Το Red Bull προσθέτει ακόμη ένα μέλος στην οικογένειά του δίνοντας μια τροπική διάσταση στην απόλαυση, διατηρώντας πάντα τα ίδια φτεράαα!

Διαθέσιμο στη συσκευασία των 250 ml από τέλος Μαρτίου, το Red Bull Yellow Edition έρχεται να μεγαλώσει τη γευστική γκάμα του ενεργειακού ποτού, μετά τα Red Edition (γεύση cranberry) και Blue Edition (γεύση blueberry) που εισήχθησαν στην ελληνική αγορά το 2012.

yellow3

Με εξαιρετική απόδοση σε άλλες χώρες του εξωτερικού, η προσθήκη του Red Bull Yellow Edition στην ελληνική αγορά εξυπηρετεί την ανάγκη για περισσότερη ποικιλία. Η δυνατότητα επιλογής έρχεται να καλύψει την απαιτητική καθημερινότητα του καταναλωτή, όπως στο γραφείο, στο διάβασμα στην κίνηση αλλά και τις χαλαρές του στιγμές, όπως στα ταξίδια, στα σπορ, στη διασκέδαση. Σε μια χώρα γνωστή για τον ήλιο και το φως της, το χρυσοκίτρινο κουτάκι που συνδυάζει την απαλή γλυκύτητα των τροπικών φρούτων, αποτελεί την απόλυτη γευστική εμπειρία του καλοκαιριού με τα φτεράαα του Red Bull.

yellow1

Η περιεκτικότητα καφεΐνης είναι η ίδια σε όλα τα προϊόντα του Red Bull: 80mg στα 250ml και 114mg στα 335ml.

Περισσότερες πληροφορίες: http://energydrink-gr.redbull.com/

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 19 Απριλίου 2016 22:33

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon