.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2016 11:55

Παίζω και μαθαίνω σε 2 τροχούς. Ένας απολογισμός.

 

Πλήθος τα πιτσιρίκια, πετυχημένη η εκδήλωση

 

Της Κατερίνας Κασμίρη

Σε έναν πανέμορφο χώρο οργανωμένο με τον καλύτερο τρόπο από τα παιδιά της Ο.Δ.Μ.Α Αθηνών, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση "παίζω και μαθαίνω σε 2 τροχούς", γεμίζοντας το Άλσος Βείκου με παιδικά χαμόγελα και χαρούμενες φωνές γεμάτες με ενθουσιασμό. 

paizo kai mathaino 5

Ήταν σαν ένα κύμα αισιοδοξίας και χαράς το οποίο σε παρέσερνε μαζί του. Ήταν κάτι μαγικό! 

Ο καιρός ήταν ο μεγάλος μας σύμμαχος μιας και είχε μια ηλιόλουστη ημέρα!

Τα παιδιά του ΟΔΜΑΑ φρόντιζαν για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή του event, οι τέντες των εταιριών-χορηγών έμπαιναν σιγά-σιγά στην θέση τους δίνοντας ένα διαφορετικό χρώμα στην όλη ατμόσφαιρα. 

Ο αγαπημένος μας Λευτέρης Καρέτσος και η ομάδα του ρύθμιζε τις τελευταίες λεπτομέρειες για την επίδειξη trial που θα ακολουθούσε και τα μικράκια ηλικίας απο 2,5 εως 11 ετών ντυμένα με τις πολύχρωμες εντουρό-μοτοκρός-στολές τους πηγαινορχόντουσαν γεμάτα από χαρά και ανυπομονησία για αυτό που θα ακολουθούσε. 

paizo kai mathaino 10

Η ώρα είχε πάει ήδη 11:00 και η προσέλευση των παιδιών συνεχιζόταν ξεπερνώντας κάθε προσδοκία. 

Από την μια οι πανταχού παρόντες χαμογελαστοί διοργανωτές, από την άλλη οι περήφανοι γονείς των μικρών παιδιών και οι ενθουσιώδης θεατές συνέθεταν μια εικόνα μοναδική.

Οι αθλοπαιδιές εξελίχθηκαν μέσα σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα, άψογα οργανωμένες και ασφαλείς για όλα τα μικράκια που συμμετείχαν, οι γονείς χειροκροτούσαν ενθουσιασμένοι από το πλούσιο θέαμα που προσέφεραν τα βλαστάρια τους και όλα κύλησαν ιδανικά.

paizo kai mathaino 6

Εύχομαι η γιορτή αυτή να έχει συνέχεια και να γίνει θεσμός σε έναν ευαίσθητο και ιδιαίτερο κοινό όπως είναι τα παιδιά.

Τα παιδιά της Ο.Δ.Μ.Α Αθηνών φάνηκε να τα καταφέρνουν περίφημα, και απέδειξαν ότι με πραγματική αγάπη και μεράκι για αυτό που κάνεις το αδύνατο γίνεται δυνατό

Μακάρι να αποτελέσουν φάρο και παράδειγμα προς μίμηση για τους υπόλοιπους και να ακολουθήσουν και άλλοι το παράδειγμα τους και να προσφέρουν αφιλοκερδώς τις γνώσεις τους, τον χρόνο τους και τις εμπειρίες τους.

paizo kai mathaino 12

Όλα τα μικράκια έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους προσπαθώντας για το καλύτερο και τους αξίζουν πάρα πάρα πάρα πάρα πολλά συγχαρητήρια και φιλιά στα μουτράκια τους.

Επίσης από την πλευρά του θεατή θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους συνέβαλαν σε αυτή την γιορτή και ιδιαίτερα τον αγαπητό Λευτέρη Καρέτσο και την ομάδα του που μας τρέλανε με τα μαγικά του κόλπα. Άλλο ένα παράδειγμα ήθους και σεμνότητας προς τους υπόλοιπους του χώρου.

Τέλος θα ήθελα να πω ότι χάρηκα πάρα πολύ που γνώρισα οικογένειες με τα παιδιά τους με κοινή την αγάπη τους για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, να μοιράζονται όλα αυτά τα συναισθήματα μαζί μας. 

paizo kai mathaino 3

Μπράβο στην ομάδα του Ερυθρού Σταυρού για την εθελοντική του παρουσία, πολλά μπράβο στον Δήμο Νέας Ιωνίας που χωρίς την δικιά του βοήθεια και την παραχώρηση αυτού του πανέμορφου χώρου δεν θα ήταν δυνατόν η εκδήλωση να γίνει πραγματικότητα και τέλος μπράβο στην διακριτική παρουσία της Αστυνομίας με οδηγούς της ομάδας Ζήτα. 

Υ.Γ. Οι φωτογραφίες είναι πάρα πάρα πολλές. Θα ανεβαίνουν συνεχώς και για μέρες και ζητώ την υπομονή και την κατανόηση σας.

ΔΣ:
Αναμουρλίδης Γεώργιος, Ντεκούλης Βαγγέλης, Πολυχρόνης Γιάννης, Παγάνης Θοδωρής, Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος.

Συμμετοχές:
Παγάνη Αγνή
Τρανός Χρήστος
Παπαδημητρόπουλος Χριστόφορος
Τζωρτζόπουλος Δημήτριος
Βαγενάς Γεώργιος
Ρούσης Κωνσταντίνος
Αργυράκης Χρήστος
Φώτης Άγγελος
Φώτης Φίλιππος
Τσόκαλης Κωνσταντίνος
Μηχαηλίδη Κάθυ
Μιχαηλίδης Μάριος
Γεράρδης Κωνσταντίνος
Γεράρδης Γεώργιος
Σμυρνιός Κωνσταντίνος
Αγιομαυρίτης Γεώργιος
Βαρβάκης Άγγελος
Γιαννιτσιώτης Μάριος
Ευαγγέλου Γεώργιος
Κούμπης Κωνσταντίνος
Κούμπης Αντρέας
Καππας Θανάσης
Καππας Κωνσταντίνος
Στεφανάκης Κυριάκος
Κατσιγιάννης Βασίλης
Φωτόπουλος Δημήτριος
Ντουμάνης Σωτήρης
Αυγέρης Νικόλαος
Κεραμιδάς Παναγιώτης
Παναγόπουλος Γεώργιος

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2016 21:10

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon