.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2015 21:43

Marc Marquez - Ψεύτικο back flip!

 

Τον ντουμπλάρει ο Dany Torres

 

 

Ναι, ψαρώσαμε στην αρχή, βλέποντας τον δύο φορές παγκόσμιο πρωταθλητή MotoGP, Marc Marquez, να αψηφά τους νόμους της βαρύτητας και να πραγματοποιεί άριστα ένα back flip, πάνω σε μία τετράχρονη Honda CRF 250R!

Τετράχρονη είπατε; Χμ... Κάτι δεν μας πήγαινε καλά λοιπόν, και αφού το ψάξαμε - όπως μπορείτε να κάνετε κι εσείς, διαπιστώσαμε τα εξής: Όντως ξεκινάει ο Marquez από στάση, αφού πρώτα έχει βάλει το κράνος και την μάσκα του, και επιταχύνει και φεύγει από την ράμπα άνετα. Κάπου εκεί, το σκηνικό αλλάζει: Με το που αρχίζει η μοτοσυκλέτα να γυρίζει ανάποδα... αλλάζει! Στο 44'' του video, η μοτοσυκλέτα πλέον είναι δίχρονη - προσέξτε τον λαιμό εξαγωγής καυσαερίων που είναι ''φούσκα'', ενώ καθώς γυρίζει 360 μοίρες, θα δείτε και τα τρύπια καπάκια της σέλας, που χρησιμοποιούν οι κατάλληλα τροποποιημένες μοτοσυκλέτες freestyle για συγκράτηση στο κόλπο "superman".

Ναι, ο Marquez, μετατρέπει την τετράχρονη Honda σε δίχρονη KTM, στον αέρα!
Όπου, απλά είναι η μοτοσυκλέτα του Dany Torres, μαζί με τον αναβάτη της φυσικά, που έχουν συνθέσει ένα άριστο video στο οποίο πολλοί το είδαν, κανείς δεν το κατάλαβε!

Με την προσγείωση, ο Marquez παίρνει ξανά τα ηνία και φτάνει στην κάμερα όλο χαρά που τα κατάφερε.
Εντάξει, είναι ταλέντο, δεν λέμε, αλλά να κάνει και back flip τόσο άνετα...

Για την ιστορία: Σήμερα, οι Μεξικανοί τιμούν την ημέρα που ο Ηρώδης σκότωσε όλα τα αγόρια έως δύο ετών στην Βηθλεέμ - η μέρα είναι παρόμοια με την γνωστή μας πρωταπριλιά, οπότε, κατανοητές οι πρωταπριλιάτικες πλάκες!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2015 10:13

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Kawasaki GPZ900R - Fast Ninja R.I.P. Ian "Lemmy" Kilimister - 1945 -2015 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon