.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 11 Μαϊος 2015 10:02

BMW Motorrad - Εφοδιάζει την αστυνομία της Σαρδηνίας

 

Με 15 ηλεκτρικά scooter

 

Μετά την Barcelona, σειρά είχε η Sardenia, και το Cagliari, όπου η BMW Motorrad άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο, εφοδιάζοντας και την τοπική αστυνομία με το επαναστατικό scooter C-Evolution. Τα δυναμικά χαρακτηριστικά και η απόλαυση που προσφέρει ένα scooter, σε συνδυασμό με τις μηδενικές εκπομπές ρύπων και θορύβου, είναι πλέον στην διάθεση της αστυνομίας του Cagliari. 

Τα scooter παραδόθηκαν παρουσία του δημάρχου του Cagliari, Massimo Zedda, αλλά και του αρχηγού της αστυνομίας, Mario Delogu.

"Είμαστε περήφανοι που η τοπική αστυνομία εξοπλίστηκε με τα scooter της BMW C - evolution. Είναι μία παράδοση ετών για την BMW Motorrad, που κρατάει από το 2001, όπου οι ιταλικές δυνάμεις της αστυνομίας εξοπλίζονται με μοτοσυκλέτες BMW, όπως οι R 850 RT, F 650 GS, R 1150 RT και R 1200 RT και F 700 GS. Τώρα, το BMW C evolution scooter είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόταν η αστυνομία της Σαρδηνίας", δήλωσε ο Stefano Ronzoni, γενικός διευθυντής της BMW Motorrad Italia.
Λίγες μόλις εβδομάδες πριν, ο Günther Seemann, διευθυντής της BMW στην Ισπανία, παρέδωσε 30 BMW C evolution scooters στον δήμαρχο της Βαρκελώνης.
Με συνεχόμενη απόδοση 15 ίππων και κορύφωση στους 47.5 ίππους, αλλά και ταχύτητα 120 χ.α.ω., το C-Evolution δείχνει ιδανικό για χρήση σε μεγάλες πόλεις, από δυνάμεις της αστυνομίας.

 

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « 4o BMW Motorrad Biker Meeting Ivan Cervantes - Μπήκε στο Motorcycle Hall of Fame! »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon