.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2015 09:01

Διαγωνισμός Bikeit - Κέρδισε προσκλήσεις για το "On Any Sunday"!

Διεκδίκησε 5 προσκλήσεις!

 

Θες να παρακολουθήσεις την πρεμιέρα της ταινίας “On Any Sunday: The Next Chapter” μαζί με τον σκηνοθέτη DanaBrown και τον αναβάτη Robbie Maddison την Δευτέρα 16 Μαρτίου στο σινεμά Atlantis στην Λ.Βουλιαγμένης 245 στην Δάφνη;

Σαράντα τρία χρόνια μετά την παραγωγή του μοτοσυκλετιστικού ντοκιμαντέρ On Any Sunday, που κυκλοφόρησε το 1971, με τον Steve Mc Queen ως ηθοποιό αλλά και συγχρηματοδότη, σε μία παραγωγή του Bruce Brown, το On Any Sunday επιστρέφει. Η ονομασία του θα είναι On Any Sunday – The Next Chapter, μία ταινία στην οποία θα συμμετάσχουν μεγάλη αθλητές του χώρου της μοτοσυκλέτας όπως ο Travis Pastrana, o James Stewart, ο Marc Marquez, η Asley Fiolek, ο Robbie Maddison αλλά και άλλοι.

Η κουλτούρα της εποχής που γοητεύτηκε από την ζωή των τότε αθλητών, κόντρα στην σύγχρονη εποχή, με επαγγελματίες μοτοσυκλετιστές και τον τρόπο που αυτοί βιώνουν την μοτοσυκλέτα και τους αγώνες στο τώρα.
Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Μαρτίου στο σινεμά Atlantis και μπορεί να είσαι κι εσύ ανάμεσα στους τυχερούς!

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό του Bikeit.gr, και διεκδίκησε τις προσκλήσεις σου! Μπες στην σελίδα του Bikeit στο Facebook, https://www.facebook.com/bikeit, βρες την φωτογραφία του διαγωνισμού, απάντησε στην παρακάτω ερώτηση στο inbox και κάνε like και share στην φωτογραφία για να μπεις στην κλήρωση για 5 προσκλήσεις!
- Ποιος πρωταθλητής MotoGP συμμετέχει στην ταινία On Any Sunday: The Next Chapter”;

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2015 09:09

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon