.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2013 10:36

Dinli και Caterham – Συνεργασία

 

Η DINLI κατασκευάζει το Brutus 750cc !

 


Η Caterham bikes επίλεξε τη DINLI για την κατασκευή του πρώτου της "ξεχωριστού" δικύκλου με αυτόματη μετάδοση, Caterham Brutus 750cc SUV!

Το μοντέλο που παρουσίασε η εταιρεία στην έκθεση EICMA του Μιλάνου, θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της DINLI στην Ταϊβάν, δανειζόμενο το μηχανικό σύνολο της DINLI 750cc, υδρόψυκτο DOHC με δύο εκκεντροφόρους επικεφαλής, 4 βαλβίδες και αυτόματο κιβώτιο CVT.
Πολλά ακόμη από τα επιμέρους προέρχονται αυτούσια απο την κορυφαία σειρά ATV της DINLI, Centhor 4x4, (http://www.dinliatv.gr/models) όπως οι ζάντες αλουμινίου των 14'' ιντσών και το σύστημα ψύξης ενω για το πίσω ψαλίδι και ολόκληρο το σκελετό του Brutus 750cc η Caterham θα χρησιμοποιεί αλουμίνιο, στοιχείο που κατέχει καλά η DINLI METAL INDUSTRIAL CO.LTD, όμιλος που κατασκευάζει και επεξεργάζεται μεταξύ άλλων κορυφαίας ποιότητος μέταλλα - Made in Taiwan!
Η DINLI χρησιμοποιεί καινοτόμα 100% υψηλής ποιότητος αλουμίνιο για την κατασκευή των οκτώ(8) ψαλιδιών και τεσσάρων(4) μουαγιέ των ATV Centhor 4x4, μειώνοντας σημαντικά το αναρτώμενο βάρος και βελτιώνοντας ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ την ποιότητα κύλισης των τετράτροχών της!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon