.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2013 12:11

Gas Gas TXT 300 Raga Replica

Εξελέγη η καλύτερη Trial μοτοσυκλέτα για το 2013

 


Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, απονέμεται στη Gas Gas το βραβείο για την καλύτερη Trial μοτοσυκλέτα από την Motos.net

Στις 5 Φεβρουαρίου, το μεγαλύτερο ισπανικό ηλεκτρονικό περιοδικό μοτοσυκλέτας “Motos.net” διοργάνωσε και πάλι απονομή βραβείων για κάθε κατηγορία μοτοσυκλέτας που κυκλοφορεί στην Ισπανική αγορά. Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το βραβείο στην κατηγορία Trial απονεμήθηκε στη Gas Gas TXT 300 Replica Raga, σε ένα γκαλά που πραγματοποιήθηκε στη Μαδρίτη και το οποίο παρακολούθησαν τα μεγαλύτερα ονόματα των εκπροσώπων του κλάδου.

Τη φετινή χρονιά η TXT 300 πήρε περισσότερους από 530.000 ψήφους, δηλ ποσοστό 45% περισσότερο από πέρυσι. Μεταξύ Μαΐου και Δεκεμβρίου 2012, οι χρήστες του site ψήφισαν και επέλεξαν τις νικητήριες μοτοσυκλέτες σε κάθε μία από τις 12 κατηγορίες.

Είναι μεγάλη τιμή για τη Gas Gas να πάρει αυτό το βραβείο, καθώς τα Βραβεία Motos.net έχουν γίνει πλέον σημείο αναφοράς γιατί αναγνωρίζοντας τις καλύτερες μοτοσυκλέτες ανάμεσα στα μοντέλα που πωλήθηκαν κατά τη διάρκεια της προηγούμενης χρονιάς βοηθούν να τονωθεί η βιομηχανία δίτροχων οχημάτων στην Ισπανία. Πρόκειται για ένα πολύτιμο βραβείο, γιατί δίνει “φωνή ψήφου” απευθείας στον αγοραστή, ο οποίος επιλέγει μέσω της ιστοσελίδας: www.mejormotodelaño.net

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Κοπή πίτας Trial Mini Cooper Back Flip! »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon