.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 23 Απριλίου 2024 17:28

Brembo – Πέτυχε χρήση ανανεώσιμης ενέργειας σε ποσοστό 75%, μειώνοντας τις εκπομπές CO2

Η κορυφαία κατασκευάστρια φρένων στον κόσμο δημοσίευσε την αναφορά των αποτελεσμάτων από τις δράσεις της για την βιωσιμότητα και την μείωση της ρύπανσης του περιβάλλοντος.

Σήμερα, 23 Απριλίου 2024, η Brembo δημοσίευσε μια αναφορά όσον αφορά την βιωσιμότητα της παραγωγικής της διαδικασίας, με τα αποτελέσματα που μας δείχνει να είναι παραπάνω από θετικά. Σύμφωνα με την ιταλική μάρκα, έχει επιτευχθεί χρήση ηλεκτρικής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές, σε ποσοστό 75% κατά μέσο όρο, σε όλο τον κόσμο -μάλιστα, στις χώρες της Ιταλίας, του Μεξικού και της Βραζιλίας, η χρήση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας άγγιξε το 100%!

Επιπλέον, η Brembo επέδειξε ότι οι ρύποι που εξέπεμψε κατά την διάρκεια του 2023, μειώθηκαν κατά 9,5% κατά μονάδα ολοκληρωμένου προϊόντος, ενώ η εταιρεία ανέκτησε πάνω από 440.000 τόνους των απορριμάτων που προέκυψαν από την παραγωγική διαδικασία, ένα ποσοστό 88% του συνόλου.

Η Cristina Bombassei, Chief CSR Officer, δήλωσε: «Το να είσαι βιώσιμος και να συνεχίσεις να αναπτύσσεσαι ενώ ταυτόχρονα δημιουργείς αξία, είναι μια πολύπλοκη πρόκληση για ένα βιομηχανικό και παγκόσμιο γκρουπ όπως η Brembo. Αυτό δεν υπονομεύει την αποφασιστικότητα μας, και τα αποτελέσματα που πετυχαίνουμε μας ενθαρρύνουν να τα πάμε ακόμα καλύτερα. Είμαστε πεπεισμένοι ότι ο τρόπος που λειτουργούμε επιχειρηματικά μπορεί και πρέπει να κάνει την διαφορά στον τομέα μας. Ζούμε σε μία περίοδο αυξημένης περιβαλλοντικής και κοινωνικής αντίληψης και αυτό απαιτεί από όλες τις εταιρείες να κάνουν ολοένα και πιο επιδραστικές, στιβαρές και διαφανείς δράσεις ως προς την βιωσιμότητα.»

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 23 Απριλίου 2024 17:31

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon