.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 05 Μαρτίου 2024 20:50

BMW R 1300 GS - Τώρα και custom από την VTR Motorrad

Ακόμα δεν το είδαμε, custom το κάναμε θα μπορούσε να πει κανείς για το πλέον... μεταλλαγμένο R 1300 GS που υπάρχει εκεί έξω.

Την υψηλή θέση που έχει στις μοτοσυκλετιστικές τάσεις το νέο μεγάλο On/off των Βαυαρών την έχετε σίγουρα αντιληφθεί, κάτι που έκανε και η VTR Motorrad, μια εταιρεία στην Ελβετία που δραστηριοποιείται στις custom δημιουργίες και δη της BMW. Και επειδή όπου τελειώνει η λογική αρχίζει το custom, το R 1300 GS των Ελβετών αποτάχθηκε την περιπετειώδη του φύση κάνοντας στροφή στο supermoto, πασπαλισμένο με νότες... streetfighter.

VTRM2.jpg

Στα πιο ουσιώδη, γεωμετρικές αλλαγές δεν υπάρχουν, με τις προφανείς διαφοροποιήσεις να έχουν να κάνουν με την αφαίρεση οτιδήποτε... περιττού, όπως προστατευτικά και καθρέφτες. "Κομμένο" είναι επίσης το μπροστινό φτερό ενώ πίσω έχει πέσει αρκετό συμμάζεμα στα της ουράς, δίνοντας μίνιμαλ αλλά και σπορ χροιά στο όλο εγχείρημα. Τους σφυρήλατους τροχούς αλουμινίου ντύνουν τα Metzeler M9 RR, ενώ στην εξάτμιση συναντάμε την Akrapovic.

VTRM3.jpg

Το όλο project δε θα μπορούσε παρά να ντυθεί στα χρώματα M της BMW. Τέλος, η σέλα η οποία είναι εμπνευσμένη επίσης από το supermoto πνεύμα, είναι φιλοτεχνημένη από τον Ελβετό Yves Knobel.

Τα παραπάνω, όσο απλά και αν φαίνονται, άλλο τόσο φτηνά δεν είναι, καθώς κοστολογούνται στα 15.000 ελβετικά φράγκα, ή κάτι λιγότερο αν θέλετε από 16.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon