.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2023 12:46

CFMOTO – Τι είναι το T-Box και τι δυνατότητες σου δίνει;

Η εποχή της διασύνδεσης μοτοσυκλέτας και κινητού τηλεφώνουν είναι για τα καλά εδώ – H CFMOTO έχει το δικό της σύστημα, το οποίο σου προσφέρει δυνατότητες που... δεν τις φαντάστηκες καν!

Πολλά από τα μοντέλα της CFMOTO προσφέρονται, και με το σύστημα διασύνδεσης με κινητό τηλέφωνο T-BOX. Πιθανόν το έχεις ακούσει ήδη πολλές φορές, αλλά αν απορείς για το τι μπορείς να κάνεις με αυτό, εδώ σου λύνουμε τις απορίες.

Πιο συγκεκριμένα, το T-Box, μέσω της διασύνδεσης με το κινητό τηλέφωνο, την εφαρμογή CFMOTO Ride και την χρήση τεχνολογίας GPS, ξεκλειδώνει τις εξής δυνατότητες:

  • Χρήση του κινητού ως ψηφιακό κλειδί: Το αύριο στην ασφάλεια της μοτοσυκλέτας σου, χωρίς να έχεις το κλειδί επάνω σου, μπορείς να κλειδώσεις/ξεκλειδώσεις το όχημα σου με το κινητό τηλέφωνο σου.
  • Πλοήγηση μέσω της εφαρμογής CFMOTO Ride: Απεικονίζει χάρτη και πληροφορίες διαδρομής στην TFT οθόνη της CFMOTO σου
  • Λειτουργία «ηλεκτρονικού φράχτη» η Electronic Fence: Μια ακόμα λειτουργία ασφαλείας, που γίνεται δυνατή χάρη στην τεχνολογία GPS. Η μοτοσυκλέτα μπορεί να ανιχνεύσει τυχόν μη εξουσιοδοτημένη κίνηση της και να ενημερώσει τον αναβάτη, μέσω της εφαρμογής, προειδοποιώντας τον για κινδύνους όπως κλοπή ή ανεπιθύμητη μετακίνηση της μοτοσυκλέτας.
  • Αναβαθμίσεις: Μέσω της σύνδεσης με το Internet, το T-Box και η εφαρμογή κατεβάζουν και εφαρμόζουν αυτόματα τις αναβαθμίσεις στο λογισμικό της μοτοσυκλέτας.
  • Παρακολούθησης υγείας της μοτοσυκλέτας και ιστορικού service: Η μοτοσυκλέτα κάνει την δική της διάγνωση βλαβών και καταγραφή των υποσυστημάτων της, ενημερώνοντας τον αναβάτη για τυχόν ζητήματα μέσω της επικοινωνίας T-BOX και εφαρμογής CFMOTO Ride.
  • Μοιράσου τις βόλτες σου με άλλους χρήστες CFMOTO: Η εφαρμογή CFMOTO Ride προσφέρει την δυνατότητα να κάνεις share, τις βόλτες που επιθυμείς και τα μονοπάτια που ανακαλύπτεις, όπως και να δεις αντίστοιχα τις διαδρομές που έχουν κάνει άλλοι χρήστες της εφαρμογής

Και όλα αυτά τα παραπάνω, μαζί με τις δυνατότητες τηλεφωνικών κλήσεων, ειδικά σε συνδυασμό με Bluetooth headset, όπως και ακρόαση μουσικής/πολυμέσων -ανάλογα με το όχημα που διαθέτετε.

Μην ξεχνάτε ότι, μέσω της προσφοράς που ισχύει μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου, η CFMOTO προσφέρει το T-BOX εντελώς δωρεάν, με κάθε αγορά νέας μοτοσυκλέτας που το υποστηρίζει. Για περισσότερες πληροφορίες, απευθυνθείτε σε έναν εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο CFMOTO.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2023 13:00

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon