.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 01 Νοεμβρίου 2023 07:12

Τροχαίο έξω από τη Βουλή - Τρίτη αναβολή στη δίκη για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Νέα αναβολή πήρε η δίκη για το τροχαίο έξω απ' τη Βουλή με θύμα τον Ιάσονα Λαλαούνη και δράστη τον αστυνομικό οδηγό του υπηρεσιακού αυτοκινήτου της Ντόρας Μπακογιάννη τον Μάρτιο του 2021.

«Είμαστε 2,5 χρόνια από το τροχαίο έγκλημα και δεν έχει αρχίσει καν η δίκη» δήλωσε η αδελφή του Ιάσονα στο Star, έξω απ’ τα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, προσθέτοντας ότι «είμαστε σε πλημμελειοδικείο και κανείς δεν θα χάσει το δίπλωμά του, κανείς δεν θα χάσει τη δουλειά του».

«Δεν φτάνει που έχουμε τον πόνο μας για αυτό που ζούμε πρέπει κάθε φορά να ερχόμαστε εδώ και να υποστούμε όλη αυτή την κατάσταση» σημείωσε η ίδια, τονίζοντας πως αν και ο αστυνομικός που οδηγούσε το αυτοκίνητο στο τροχαίο δυστύχημα είναι φρουρός «που σημαίνει ότι έχει ειδική εκπαίδευση» αυτό δεν προσμετρήθηκε στην απόδοση κατηγοριών «και για αυτό έγινε πλημμέλημα και όχι κακούργημα. «Έχει ειδική εκπαίδευση και αφήνει μόνο του τον Ιάσονα στον δρόμο», προσέθεσε.

«Εκεί είναι υπαίθριο πάρκινγκ και δεν θα έπρεπε να είναι ούτε είσοδος ούτε έξοδος. Η είσοδος και η έξοδος είναι από την οδό Αμαλίας» εξήγησε, καταλήγοντας πως «δεν θα έπρεπε να χρησιμοποιείται για κανέναν λόγο (σ.σ. η εν λόγω είσοδος/έξοδος). Δεν θα έπρεπε να υπάρχει μπάρα. Έπρεπε να υπάρχει τοίχος» ενώ «συνεχίζουν να στρίβουν και σήμερα όπως έστριβαν και πριν από 2,5 χρόνια. Τίποτα δεν έχει αλλάξει».

Πηγή: thepressproject.gr

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon