.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2012 01:02

Εκδήλωση καλλιστείων για μηχανάκια μέχρι 200cc

 

 

Στην πλατεία Νέας Σμύρνης

 

 



Η Ελληνική Λέσχη Φίλων Κλασσικής Μοτοσυκλέτας, για πρώτη φορά διοργανώνει εκδήλωση καλλιστείων για μηχανάκια μέχρι 200cc. Ακολουθεί το δελτίο τύπου:

Δελτίο τύπου


“ Ήρθε επιτέλους ο καιρός να βγάλουμε την ξεχασμένη από καιρό φλορέτα του πατέρα, που είχαμε φτιάξει άλλα δεν την καβαλάγαμε. Το Ζουνταπ του θείου ήρθε ο καιρός που θα ξαναπάρει μπροστά, όπως και το από καιρό ξαναφτιαγμένο ιταλικό αυτόματο με  πετάλια που είναι ξεχασμένο στην αυλή. Όλα αυτά καθώς και τα υπόλοιπα ‘μηχανάκια’  της εποχής, θα αρχίζουν τους διαξιφισμούς που είχαν αφήσει πριν από καιρό στην μέση. Για παράδειγμα είναι πιο όμορφο το Ντεκαβε η Βέσπα ή μήπως η Λαμπρέτα, πιο ήταν πιο αξιόπιστό από όλα αυτά και άλλα πολλά τέτοια ‘υπαρξιακά’ ζητήματα θα αναλυθούν εκτενώς.

Αν τώρα δεν σε νοιάζουν όλα αυτά και απλά ζητάς μια δικαιολογία  για να  καβαλήσεις ή να δείξεις απλά το κόπο που έκανες για να το αναστήσεις, τότε το ραντεβού είναι για το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου στην κεντρική πλατεία της Νέας Σμύρνης από της 10:00 έως και της  14:00.

Η τεχνική επιτροπή θα βραβεύσει τα καλύτερα μηχανάκια σε πολλές κατηγορίες, ενώ αναμνηστικά συμμετοχής θα απονεμηθούν σε όλους.

Προλαβαίνετε λοιπόν να ετοιμάσετε ακόμα και εκείνα τα μηχανάκια πού είναι στο πάγκο ή στη ράμπα. Παρήγγειλε τα ανταλλακτικά που σου λείπουν, ετοίμασε το, ριξ’ του ένα πλύσιμο  και γυάλισέ το.
Η συμμέτοχή είναι δωρεάν. Προϋπόθεση είναι τα μηχανάκια να βρίσκονται σε κατάσταση λειτουργίας  και όσο πιο κοντά γίνεται στις αρχικές προδιαγραφές, και σε γενικά αποδεκτή κατάσταση. Οι δηλώσεις συμμετοχών θα γίνονται δεκτές στη λέσχη έως την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012 για μηχανάκια έως 200cc κατασκευασμένα έως και  το 1983.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα περάσουμε καλά

Σε περιμένουμε”

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon