.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 03 Αυγούστου 2023 10:28

Συνάντηση διαμαρτυρίας για ασφαλείς δρόμους - 8 λέσχες κάνουν την κίνηση

Κάποια πράγματα πρέπει να αλλάξουν άμεσα και οι λέσχες το βλέπουν και δρουν – Ως εδώ!

8 λέσχες μοτοσυκλετιστών από την Βόρεια Ελλάδα, έχουν ήδη συμφωνήσει σε μία δράση διαμαρτυρίας και διεκδίκησης ασφαλών δρόμων για όλους, αλλά και για τους μοτοσυκλετιστές, ως ευάλωτη ομάδα χρηστών των οδών. Η μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας, θα λάβει χώρα στο Λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, το Σάββατο 5 Αυγούστου, στις 10.00 το πρωί.

Ένα από τα θέματα διαμαρτυρίας θα είναι, μάλιστα, η ανεξέλεγκτη κίνηση παράνομων διακινητών ανθρώπων στα ελληνοτουρκικά σύνορα.

Ο πρόεδρος της ΕΛ.ΜΟΤ.Ο. και διαχειριστής της ομάδας Moto Club Αλεξανδρούπολης «Οι Αγριάνες», Ηλίας Γρηγοράκης, προέβη σε ανάλογη δημοσίευση για την επερχόμενη διαμαρτυρία, ως εξής:

«Η ασφαλής μετακίνηση είναι θέμα που αφορά όλους!

Το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζουμε μια πρωτόγνωρη κατάσταση με υποψήφια θύματα όλους μας!

Οι μοτοσυκλετιστές, ως η πιο ευάλωτη ομάδα στην ασυνείδητη οδήγηση, μπαίνουν μπροστά σε έναν αγώνα διεκδίκησης για ασφαλείς δρόμους και καλούν όλους τους ευαισθητοποιημένους πολίτες σε μια συγκέντρωση και μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας, το Σάββατο 5 Αυγούστου 2023, στις 10:00, στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης.

Σας καλούμε όλους για να βάλουμε ένα τέλος στην παράνομη διακίνηση ανθρώπων, στην ανεξέλεγκτη κίνηση των διακινητών, για πιο ασφαλείς δρόμους για εμάς και τις οικογένειες μας!

Οι Λέσχες που έχουν συμφωνήσει στην αχρωμάτιστη αυτή δράση και κάνουν το κάλεσμα είναι (κατά γεωγραφική σειρά):

Ε-85 Motorcycle Club Orestiada

Macedonian Warriors Hellas (Br. Orestiada)

Motorcycle Club Didymoteiho

Λέσχη Μοτοσικλετιστών Σουφλίου ΛΕ.ΜΟΤ

✓Λέσχη Μοτοσικλετιστών Τυχερού ΛΕ.ΜΟ.Τ

✓ Όμιλος Φίλων Μοτοσυκλέτας Φερών

✓ Ένωση Μοτοσυκλετιστών Αλεξανδρούπολης "Οι Αγριάνες"

✓ Μοτοσυκλετιστικός Οργανισμός B.A.C.A (Br. Alexandroupolis)»

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 03 Αυγούστου 2023 10:34

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon