.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου 2012 13:47

Felix Baumgartner - Μετά το άλμα από την στρατόσφαιρα…

 

 

…Ξύνει γόνατο με KTM Super Duke!

 

 



Γνωρίζατε ότι ο πασίγνωστος πλέον, Felix Baumgartner, ναι, ο άνθρωπος που πήδηξε από το διάστημα πριν λίγες μέρες, είναι δεινός μοτοσυκλετιστής; Στα διαλλείματα της προετοιμασίας του, ανεβαίνει στο προσωπικό του KTM  990 Superduke R και όπως δηλώνει και ο ίδιος, “είναι ο καλύτερος τρόπος να προχωράς στην Γη”.

Ντυμένος με δερμάτινη φόρμα της Alpinestars στην οποία αναγράφεται το όνομά του στο πίσω μέρος, αλλά καλύπτεται και από τους χορηγούς του, κάνει σούζες και ξύνει γόνατο στις στροφές. Μέχρι και η πινακίδα της μοτοσυκλέτας του είναι γραμμένη στα “γούστα” του με το “A” να αφορά την Αυστρία, το γράμμα “S” για το Salzburg, την προσωπική του πατρίδα, αλλά και το “Air3″ για το πασίγνωστο άλμα από το διάστημα. Όταν δεν οδηγάει μοτοσυκλέτα, τον συναντάμε σε ένα Ford GTμε πινακίδα “Air1.”

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου 2012 14:00

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon