.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2023 07:13

5o Αντάμωμα Φίλων Μοτοσυκλέτας - Της Honda το Αντάμωμα!

[Δελτίο Τύπου]

Οι απανταχού μοτοσυκλετιστές ζεσταίνουν τους κινητήρες τους για το 5ο ετήσιο Αντάμωμα Φίλων Μοτοσυκλέτας, που θα πραγματοποιηθεί στο Αίγιο, το μπαλκόνι του Κορινθιακού, από 14 έως και 16 Ιουλίου 2023.

Σκοπός της εκδήλωσης και εφέτος είναι όλοι οι μοτοσυκλετιστές που θα συμμετάσχουν να διασκεδάσουν, να βολτάρουν, να ενημερωθούν, να δουν ξανά φίλους και γνωστούς από όλη την Ελλάδα και να γυρίσουν σπίτια τους ασφαλείς και ευχαριστημένοι. To Αντάμωμα Φίλων Μοτοσυκλέτας είναι ανοικτό σε όλους τους μοτοσυκλετιστές, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετέχουν είτε ατομικά είτε οργανωμένα, σαν ομάδα ή λέσχη.

Η ανθρώπινη πλευρά της εκδήλωσης

Για κάθε άτομο που συμμετέχει στo Αντάμωμα θα υπάρχει μια εθελοντική εισφορά των 5 ευρώ. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν, μαζί με τα όποια οικονομικά οφέλη προκύψουν από την οργάνωση της εκδήλωσης, θα διατεθούν αποκλειστικά για την ενίσχυση του Ειδικού Κέντρου Αποκατάστασης & Μέριμνας Ατόμων με Αναπηρίες Αιγίου (Ε.Κ.Α.ΜΕ./ΑμεΑ Αιγίου).

Πολλές οι δραστηριότητες

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει κοντινές εκδρομές, συναυλίες το βράδυ της Παρασκευής και του Σαββάτου, αλλά και διάφορα άλλα δρώμενα στην παραλία της Άκολης καθόλη τη διάρκεια του τριημέρου. Κύριο μέλημα της όλης διοργάνωσης είναι η προβολή της πολιτιστικής, κοινωνικής, αθλητικής και ταξιδιωτικής εικόνας του μοτοσυκλετισμού, σεβόμενοι τον αναβάτη, τον περίγυρό μας και την ασφάλεια όλων.

Αndeli και Honda Motorcycles μαζί

Μια δραστηριότητα που θα ξεχωρίσει έχει να κάνει με τη δυνατότητα που θα προσφέρουν οι εταιρείες Andeli και Honda Motorcycles σε κάθε ενδιαφερόμενο να κάνει test ride σε 8 διαφορετικά μοντέλα μοτοσυκλετών και mega scooter 2023 της Honda! Africa CRF1100, Transalp XL 750, Hornet CB750, X-ADV 750, Forza 750, NC750X DCT, CB500X και Rebel CL500 σας περιμένουν να τα γνωρίσετε σε μια οδηγική εμπειρία χωρίς προηγούμενο! Κέφι, δίπλωμα και σωστό ντύσιμο αρκούν για να γνωρίσετε αυτά τα άκρως σημαντικά μοντέλα! Περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχές στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Andeli στην εκδήλωση, οι άνθρωποι της οποίας θα σας ενημερώσουν παράλληλα για τις δραστηριότητες αυτής της πρωτοπόρου εταιρείας, που χρόνια τώρα προσφέρει μοναδικές υπηρεσίες σε τομείς όπως το Leasing και η ενοικίαση μοτοσυκλετών και scooter, αλλά και ο οργανωμένος μοτοτουρισμός εντός και εκτός συνόρων!

Με δυνατή υποστήριξη

Η πανελλήνια συγκέντρωση του Ανταμώματος τείνει πλέον να γίνει θεσμός και για το 2023 έχει αρωγούς την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, υπό την αιγίδα της οποίας γίνεται η εκδήλωση, το Δήμο Αιγιαλείας μέσω της Δημοτικής Κοινωφελούς επιχείρησης (ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α) και τον Οργανισμό Λιμένος Πατρών. Η Andeli, όπως και όλες τις προηγούμενες χρονιές, είναι από τους βασικούς χορηγούς και υποστηρικτές της εκδήλωσης!

Ελεύθερη συμμετοχή

Η τριήμερη εκδήλωση του Ανταμώματος Φίλων Μοτοσυκλέτας είναι ανοιχτή σε όλους τους μοτοσυκλετιστές και δεν περιλαμβάνει εισιτήριο εισόδου. Ο μόνος περιορισμός συμμετοχής στην εκδήλωση είναι ότι υπάρχει μηδενική ανοχή σε σούζες, πάντες, κούφιες, κόφτες, καψίματα, στησίματα, μαγκιές, παρατράγουδα και λοιπά «αθλήματα». Αυτή είναι η θέληση και η φιλοσοφία όλων όσων τιμούν την εκδήλωση με την παρουσία τους τα τελευταία χρόνια.

Για συνεχή ενημέρωση μπορείτε να επισκέπτεστε τη σελίδα της διοργάνωσης ή/και της εκδήλωσης.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Τσαμάνδουρας

Γεννήθηκε στην Κρήτη στις αρχές της τελευταίας καλή δεκαετίας - εκείνης του ’90.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ευελπιστεί να συνδέσει κάποτε το αντικείμενο σπουδών του με το μεταπτυχιακό του πάνω στα Βιοκαύσιμα και τις Καθαρές Μορφές Ενέργειας.

Ταυτόχρονα, δεν ξέφυγε ποτέ από τους δυο τροχούς, αποτελώντας από το 2012 συντάκτης στα Cretadrive.gr, Bikeit.gr, MotoandRider.gr, Motorsite.gr, Zougla.gr και Newsauto.gr.

Ευτυχώς δεν υπήρξε αγωνιστικό ταλέντο και έτσι μπόρεσε ξένοιαστα να οδηγεί, να φωτογραφίζει, να σχεδιάζει και να γράφει για μοτοσυκλέτες.

Τέλος, κάμποσα βιογραφικά μετά, του φαίνεται ακόμα αστείο να γράφει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο. Ποιος ξέρει;  Ίσως σοβαρευτεί στο μέλλον.

Νίκος Τσαμάνδουρας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2023 07:48

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon