.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 04 Ιουλίου 2023 10:23

Ducati Memorabilia – Η συλλογή εμπλουτίζεται με αυθεντικά εξαρτήματα GP16

Η Ducati αναβαθμίζει τη συλλογή αναμνηστικών και διακοσμητικών Memorabilia με γνήσια εξαρτήματα από τις αγωνιστικές μοτοσυκλέτες της σε MotoGP και WorldSBK.

Η συλλογή Ducati Memorabilia γεννήθηκε τον Δεκέμβρη του 2019, προσφέροντας στους Ducatisti την ευκαιρία να αποκτήσουν αυθεντικά πιστοποιημένα εξαρτήματα αγωνιστικών μοτοσυκλετών από τις εργοστασιακές ομάδες MotoGP και WorldSBK εν είδει διακοσμητικών, όχι δηλαδή για χρήση σε μοτοσυκλέτες.

Για το 2023 η συλλογή εμπλουτίζεται με νέα κομμάτια από τον κινητήρα της Desmosedici GP16 των MotoGP: εκκεντροφόροι εισαγωγής και εξαγωγής, μπιέλα και πιστόνι.

Κάθε ένα από αυτά τα εξαρτήματα εκτίθεται μέσα σε διάφανο κουτί και συνοδεύεται από πιστοποιητικό γνησιότητας με τις υπογραφές των Claudio Domenicali, Ducati CEO, και Luigi Dall'Igna, Γενικός Διευθυντής Ducati. Μαζί με το πιστοποιητικό, ο αγοραστής θα λαμβάνει και μια τεχνική περιγραφή του εξαρτήματος, καθώς και τη σύνδεση με τον αναβάτη και την περίοδο που το χρησιμοποίησε, καθώς και τα αποτελέσματα που κατάφερε με αυτό.

Όλα τα προϊόντα Memorabilia είναι διαθέσιμα για αγορά από το Ducati Store στη Bologna, καθώς και από όλο το δίκτυο Ducati και φυσικά το ηλεκτρονικό της κατάστημα Shop.Ducati.com.

Η διαθεσιμότητα είναι αναμενόμενα περιορισμένη και οι παραγγελίες θα ικανοποιούνται με τη χρονολογική σειρά που κατατέθηκαν, κάτι που σημαίνει πως δεν είναι δυνατό να προκρατηθούν κομμάτια που δεν υπάρχουν ακόμη σε στοκ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon