.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2023 14:18

Suzuki – Επέκταση στα test rides λόγω μεγάλης ζήτησης

Σε συνέχεια της μεγάλης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στα Suzuki Test Ride Days 2023, παρατείνονται οι ημερομηνίες διεξαγωγής στους παρακάτω επίσημους εμπόρους της Suzuki στην Αθήνα:

ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ: εκτός από Τρίτη 20 έως Πέμπτη 22 Ιουνίου, προσθέτουμε και Τετάρτη 28 έως και Παρασκευή 30 Ιουνίου ’23.

SUZUKI ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΚΑΛΛΙΡΟΗΣ: εκτός από Παρασκευή 23 έως Σάββατο 24 Ιουνίου, προσθέτουμε και Δευτέρα 26 έως και Τρίτη 27 Ιουνίου ’23.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στη διεύθυνση www.suzuki.gr/motos/testridedays2023.php

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2023 14:30

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon