.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 18 Απριλίου 2023 15:09

Aprilia All Stars 2023 – Ραντεβού τον Μάιο στο Misano

Το μεγάλο ετήσιο πάρτι της Aprilia έρχεται στην πίστα Misano World Circuit στις 27 Μαΐου 2023.

Το Σάββατο 27 Μαΐου η Aprilia καλεί όλους τους φίλους της στην πίστα του Misano για την ετήσια γιορτή της, η οποία φέτος υπόσχεται ένα πρόγραμμα γεμάτο ενδιαφέροντα και εκπλήξεις.

Παραδοσιακά όλοι οι αγωνιζόμενοι αναβάτες της θα βρίσκονται εκεί: Aleix Espargaró, Maverick Viñales, Lorenzo Savadori, Miguel Oliveira και Raúl Fernandez από τον κόσμο των Grand Prix, ενώ φυσικά δε θα μπορούσαν να λείψουν οι θρύλοι Max Biaggi και Loris Capirossi που συνέβαλαν τα μέγιστα στη συλλογή των 54 παγκοσμίων πρωταθλημάτων που απολαμβάνει η ιταλική εταιρεία.

aprilia all stars 1

Φυσικά το παρόν θα δώσουν και όλες οι αγωνιστικές μοτοσυκλέτες του παρόντος και παρελθόντος, μεταξύ τους και η νέα ομάδα Rally της Aprilia με τους αναβάτες Jacopo Cerutti και Francesco Montanari και την αγωνιστική Tuareg 660 που ξεκίνησε νικηφόρα της συμμετοχή της στο Ιταλικό Πρωτάθλημα Motorally, προετοιμασμένη από τη GCorse και την Aprilia Racing.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πολλές δραστηριότητες, τόσο μέσα όσο και έξω από την πίστα, όπου θα υπάρχει ένας χώρος αφιερωμένος στην Tuareg 660, με έμπειρους εκπαιδευτές της Enduro Republic να διδάσκουν τα μυστικά της εκτός δρόμου οδήγησης όπως κάνουν τακτικά στις Tuareg Experience Days.

aprilia all stars 3

Παραδοσιακά στον χώρο της πίστας θα βρίσκεται μια εντυπωσιακή συλλογή μοτοσυκλετών της Aprilia, με θρυλικές ιστορικές παγκόσμιες πρωταθλήτριες του παρελθόντος, όλη την τρέχουσα γκάμα της, την οποία μάλιστα μπορούν να γνωρίσουν εγγύτερα οι επισκέπτες κλείνοντας ένα test ride.

Το μεγάλο πάρτι Aprilia All Stars 2023 είναι ανοικτό σε όλους, καθώς το πλήρες πρόγραμμά του θα ανακοινωθεί σύντομα από την ιταλική εταιρεία στην κεντρική της ιστοσελίδα, Aprilia.com.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon