.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 02 Μαρτίου 2023 19:57

Projekt Racing – Το Husqvarna Vitpilen 401 α λα Aero Concept

Μια εταιρεία από το Detroit, έρχεται να συμπληρώσει την εικόνα του γυμνού, νεορετρό Husky.

Ουκ εν τω πολλώ το ευ, έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι και οπωσδήποτε δεν είχαν κατά νου το πως θα τροποποιήσουν τη μοτοσυκλέτα τους. Οι «λίγες και καλές» αλλαγές όμως εφαρμόζονται στην πράξη από τη Projekt Racing, από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού. Για την ακρίβεια τρία κομμάτια αρκούν για να κάνουν το μικρό Vitpilen σε ακόμα πιο φουτουριστικό café racer.

RP123.jpg

Πρόκειται για μια εμπρός μάσκα που τυλίγει όμορφα το φανάρι, ένα συνδυασμό καρίνας/φέρινγκ και τέλος, απλά ένα εμπρός φτερό. Μετά ως προς τις τροποποιήσεις, «sky is the limit». Το κάθε εξάρτημα συνοδεύεται από τις βάσεις του, ενώ για την εξέλιξη του κιτ σκαναρίστηκε τρισδιάστα αρχικά η μοτοσυκλέτα, πάνω στην οποία σχεδιάστηκαν και τυπώθηκαν επίσης 3D τα πρωτότυπα εξαρτήματα.

RP223.jpg

Αν σας θυμίζει κάτι, αυτό είναι το Vitpilen 701 Aero Concept, το οποίο παρουσιάστηκε στη «μακρινή» EICMA του 2019. Αν ωστόσο δεν είστε του concept αλλά της πράξης –και διαθέτετε και το Vitpilen 401 – τότε το όλο έργο θα σας στοιχήσει από –οπωσδήποτε- 1.500 δολάρια, άνευ μεταφορικών και εγκατάστασης.

Περισσότερα για τη Projekt Racing εδώ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon