.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2023 19:44

Υδρογόνου και φαντασίας γωνία με φόντο τη Ducati

Πολλές φορές οι σχεδιαστές εκεί έξω φαντάζονται το μέλλον της μοτοσυκλέτας και είτε το προφητεύουν, είτε το προκαλούν. Ο Anton Guzhov θα μπορούσε να είναι ένας εξ’ αυτών.

Είχαμε ξαναδεί δουλειές στις οποίες συμμετείχε ο Anton, όπως το εξωγήινα φουτουριστικό Hydra. Τώρα, ο Guzhov μας κινεί ξανά το ενδιαφέρον μέσα από την πρόσφατη δημιουργία του στα social media.

duchy2.jpg

Μπορεί να μην έχει κάποιο επίσημο όνομα και δεν συνοδεύεται από.. τεχνικά χαρακτηριστικά, ωστόσο δεν παύει να είναι ένα εντυπωσιακό concept που γεφυρώνει την ισχύ του βενζινοκινητήρα με το σαφώς πιο βιώσιμο μέλλον όχι των μπαταριών, αλλά του υδρογόνου. Κοινώς, φανταστείτε ας πούμε μια μοτοσυκλέτα που να βγάζει νεράκι από την εξάτμιση εντός πόλης και όταν οι διαθέσεις αγριεύουν ένας V4 να παίρνει μπρος.

duchy3.jpg

Εντάξει, με στοιχεία όπως την εικονιζόμενη ουρά δε μιλάμε για ρεαλισμό, ωστόσο το streetfighter σχέδιο του Anton έχει πολλά στοιχεία που φωνάζουν «Ducati», όπως την α λα Panigale εμπρός μάσκα και τα εντελώς –MotoGP- αεροδυναμικά βοηθήματα, από winglets μέχρι καλύμματα τροχών. (Εντάξει Anton, η επιλογή ελαστικών ασχολίαστη).

Με τον Anton Guzhov να έχει κάνει την πρακτική του στη Mercedes-Benz και τη μετέπειτα καριέρα του να περιλαμβάνει Kiska, BMW και Ford, μην απορήσετε αν η εταιρεία του, GuzhovDesign, μας απασχολήσει ξανά στο κοντινό μέλλον.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon