.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2012 14:33

Varadero Club Hellas – 11η Πανελλήνια συνάντηση

 

 

Στην Ερατεινή Φωκίδας

 

 



Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε στην 11η Πανελλήνια Συνάντηση που διοργανώνει το Varadero Club Hellas 21-23/9/2012 στο Ξενοδοχείο DELPHI BEACH στην Ερατεινή Φωκίδας (μεταξύ Γαλαξιδίου & Ναυπάκτου).

Ξεχωριστή πανελλήνια

Η 11η Πανελλήνια Συνάντηση είναι ξεχωριστή και σταθμός για το  VCH διότι γιορτάζουμε τα 10  χρόνια από την ίδρυση του, Μια δεκαετία ΓΕΜΑΤΗ από εικόνες του τόπου μας και της Γηραιάς Ηπείρου.
ΓΕΜΑΤΗ από ΠΑΡΕΑ, που ξεκίνησε από τους Ιδρυτές της τον αείμνηστο Παναγιώτη Τζίτζο και τον Νίκο Σπανό, κανένας δεν μπορούσε να φανταστεί την εξέλιξη που θα είχε η πρωτοβουλία τους τον Σεπτέμβριο του 2002 μετά από 10 χρόνια.
Η ΠΑΡΕΑ μας αυτά τα 10χρόνια μεγάλωσε, ωρίμασε, συμπληρώθηκε.

Φίλοι και δραστηριότητες

Το VARADERO CLUB HELLAS αναπτύσσεται και αγγίζει όλο και περισσότερους φίλους  με τις δραστηριότητες του.
Αυτά τα 10 χρόνια το VCH διένυσε εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα σε γνώριμους και νέους προορισμούς.
Διοργανώθηκαν αμέτρητα σεμινάρια, συμμετείχαμε σε κοινωνικές εκδηλώσεις, Πρωτοπόρος στην δημιουργία τράπεζα αίματος, μεταφέρει το μήνυμα της Εθελοντικής αιμοδοσίας από την ημέρα Ίδρυσης του.
 Σας περιμένουμε για ένα αξέχαστο διήμερο.
 
10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ME TO VARADERO CLUB HELLAS
ΚΑΙ ΜΑΖΙ
ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ ΤΟ VARADERO CLUB HELLAS
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ !!!!!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2012 14:44

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon