.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 06 Αυγούστου 2012 12:43

RIDEIT – Tριήμερη εκπαιδευτική εκδρομή στα Άγραφα

 

 

Με πακέτο προσφοράς ελαστικών Metzeler!

 

 



Μετά την απόλυτη επιτυχία των προηγούμενων μονοήμερων και διήμερων εκδρομών της Σχολής "Ride It", όπου η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία και καθώς το καλοκαίρι δίνει τη θέση του στο Φθινόπωρο εντός ολίγου, ήρθε η ώρα να οργώσουμε τα βουνά της κεντρικής Ελλάδας.

Η τριήμερη εκδρομή


Η Σχολή ασφαλούς οδήγησης Rideit πάει Άγραφα! Είμαστε λοιπόν στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την πρώτη για φέτος τριήμερη εκπαιδευτική εκδρομή, με την επιμέλεια της Σχολής "Ride It", που θα πραγματοποιηθεί tο Σαββατοκύριακο 28-30 Σεπτεμβρίου 2012, με προορισμό τα Άγραφα! Σχεδόν χίλια χιλιόμετρα, από τα οποία πάνω από τα μισά  off road!

Λίγα λόγια για την εκδρομή

1Η ΗΜΕΡΑ: Θα ξεκινήσουμε από την Αθήνα και θα κινηθούμε μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας, προς Θήβα. Θα ανέβουμε στο Λιβάδι της Αράχωβας, από όπου θα γίνει η είσοδος στο χώμα, στον Εθνικό Δρυμό. Θα κινηθούμε προς την Άμφισσα, με προορισμό τον Αθανάσιο Διάκο. Συνέχεια έχουν τα Μουσουνιτσιώτικα Λιβάδεια, στην κορυφή των Βαρδουσίων, η Αρτοτίνα, η Γραμμένη Οξιά, και από εκεί, θα καταλήξουμε στο Καρπενήσι όπου θα γίνει και η πρώτη διανυκτέρευση, δίπλα στο ποτάμι, κάτω από τα πλατάνια.
2Η ΗΜΕΡΑ: Ππεριλαμβάνει το πέρασμα από όμορφα χωριά, την ανάβαση στην κορυφή των Αγράφων, την Νειάλα και το ιστορικό μνημείο, την βόλτα από την Λίμνη Πλαστήρα, και την διαμονή δίπλα σε ποτάμι ξανά, για να κάνουμε και το μπάνιο μας.
3Η ΗΜΕΡΑ: Θα ξεκινήσει από την Λίμνη Πλαστήρα, θα περάσουμε στο Ανθηρό, στο Ζαχαράκι και την παλιά ειδική του rally Acropolis “Ταρζάν”, αλλά και την παλιά πετροστρωμένη Εθνική Οδό από την οποία κατέβηκαν οι Γερμανοί στην Αθήνα στον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο. Μετά την Τσούκα, η διαδρομή μας θα τελειώσει με ένα εκπληκτικό barbeque στην Άνω Καλλιθέα, πάνω από την Σπερχειάδα.

Πακέτα προσφορών και συμμετοχές

Κόστος συμμετοχής: 120 ευρώ/άτομο.
Πακέτο προσφοράς με ζεύγος ελαστικών Metzeler Karoo: 280 ευρώ.* (Ρωτήστε μας για πακέτο προσφοράς με άλλο τύπο ελαστικού Metzeler - Pirelli).


Οι θέσεις είναι περιορισμένες, με μέγιστο αριθμό συμμετοχών τα 13 άτομα και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Οι φίλοι από την βόρεια Ελλάδα μπορούν να μας συναντήσουν στο Λιβάδι της Αράχωβας και να συνεχίσουμε από εκεί παρέα.

Δηλώσεις συμμετοχής στο http://rideit.gr/index.php?option=com_smartformer&;formid=1 .

Για οποιεσδήποτε περαιτέρω πληροφορίες παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
www.rideit.gr
211 013 55 74
6972284745
*Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται η τοποθέτηση

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 06 Αυγούστου 2012 12:50

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Rideit και Metzeler - Pirelli O γύρος του κόσμου… Νότια »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon