.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2012 13:46

KTM Duke 200 - Ήρθε στην Ελλάδα!

 

 

Έγινε ανάρπαστη

 

 

anigifΤΟ KTM DUKE 200 ΠΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΤΟ

Άφησε πίσω την παλιά εποχή. Άφησε πίσω την ζούγκλα της κίνησης στους δρόμους της πόλης – αφού το συναρπαστικό μέλλον βρίσκεται μπροστά σου. Και το μέλλον είναι το Duke 200.

Γρήγορη και κομψή

Η γρήγορη, κομψή και ευέλικτη μοτοσυκλέτα της KTM με τους 26hp έφτασε στην Ελλάδα και τα πρώτα κομμάτια έχουν ήδη γίνει ανάρπαστα.

Είναι άλλωστε λογικό, αφού αποτελεί μια μοναδική και ιδιαίτερη πρόταση για όσους αναζητούν μια ελαφριά, γρήγορη και οικονομική μικρή μοτοσυκλέτα, που παράλληλα ενσωματώνει κορυφαία, για την κατηγορία, ποιότητα.

Ο κινητήρας των 200cc έχει 4 βαλβίδες και 2 επικεφαλής εκκεντροφόρους και εξασφαλίζει μέγιστη ταχύτητα που ξεπερνά τα 130km/h.  Το ποιοτικό πακέτο φρένων και αναρτήσεων δημιουργεί διαφορά με τις υπόλοιπες μοτοσυκλέτες της κατηγορίας διατηρώντας την ασφαλή αίσθηση που έχει ο αναβάτης ανεξάρτητα από το ρυθμό που κινείται.

Ανακαλύψτε το

Με πολύ καλή τιμή αγοράς € 4.290, πολύ χαμηλή κατανάλωση, αλλά με κορυφαία απόδοση, το KTM 200 Duke συνδυάζει το “Ready to Race” DNA της KTM με τις απαιτήσεις του σύγχρονου μοτοσυκλετιστή!

Καλώς ορίσατε στον “Racing Κόσμο” της ΚΤΜ.

Ανακαλύψτε το νέο KTM Duke 200 στο κατάστημα του Νίκου Οικονόμου, Λεωφόρος Θηβών 27 Περιστέρι. Τηλ: 210 5910568

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2012 13:53

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Peugeot Summer Deal Από την Αυστραλία στη Ρηχειά με ποδήλατο »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon