.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2022 19:05

Piaggio – Επέκταση του ομίλου με νέο εργοστάσιο στην Ινδονησία

Μια νέα μονάδα παραγωγής της Piaggio εγκαινιάστηκε στην Ινδονησία, ενισχύοντας την παρουσία του ιταλικού ομίλου στην περιοχή της Ασίας.

Η εν λόγω νέα μονάδα παραγωγής βρίσκεται στην Τζακάρτα, την πρωτεύουσα της Ινδονησίας, σε μια έκταση 55.000 τετραγωνικών μέτρων στην περιοχή Cikarang της Δυτικής Ιάβας. Με το νέο αυτό εργοστάσιο που άνοιξε επίσημα χτες (23 Νοεμβρίου), η Piaggio ευελπιστεί σε μεγαλύτερη παρουσία εκεί, καθώς πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες αγορές δικύκλων στον κόσμο.

Το εργοστάσιο αυξάνει επίσης τις συνολικές εγκαταστάσεις παραγωγής της Piaggio, παγκοσμίως σε οκτώ, με τρεις στην Ιταλία, μία στην Ινδία, μία στις ΗΠΑ, μία στο Βιετνάμ και μία στην Κίνα, πέρα από τις νέες εγκαταστάσεις στην Ινδονησία. Η ασιατική επέκταση της Piaggio ήταν ενδεχομένως θέμα χρόνου, μιας και η Ασία είναι η πιο σημαντική αγορά για όλους τους μεγάλους κατασκευαστές μοτοσυκλετών και όχι μόνο για τους «αυτόχθονες».

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Piaggio, Roberto Colaninno, δήλωσε: «Το νέο εργοστάσιο στην Ινδονησία βλέπει τον Όμιλο Piaggio να κάνει άλλο ένα βήμα προς τα εμπρός στο στρατηγικό διεθνές πρόγραμμα ανάπτυξης που ξεκίνησε πριν από περισσότερα από δέκα χρόνια, το οποίο τον έχει καταστήσει έναν από τους κορυφαίους παίκτες του κλάδου, με ένα χαρτοφυλάκιο μοναδικών εμπορικών σημάτων, περήφανο σύμβολο της Ιταλίας σε όλο τον κόσμο. Οι πωλήσεις του Ομίλου Piaggio στην αγορά της Ινδονησίας αυξήθηκαν κατά 61% το 2021 και θα συνεχίσουν να αυξάνονται στο εγγύς μέλλον».

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon