.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2022 11:05

Ducati Monster 600 Cafe Racer Ghost ένα ρετρό – μοντέρνο φάντασμα

 Η For The Bold Industries είναι ένα εργαστήριο μετατροπών με έδρα το Μάντσεστερ της Αγγλίας και ανάμεσα στις εμπνευσμένες δημιουργίες του είναι και το μετασκευασμένο Ducati Monster 600 του 1994 σε αυτό το χάρμα οφθαλμών. 

Η For The Bold Industries δημοσίευσε ένα καλόγουστο video time lapse στο κανάλι της στο YouTube που καταγράφει κάθε πτυχή της κατασκευής. Το 20λεπτο βίντεο περνά από κάθε επίπονη διαδικασία που εμπλέκεται στην κατασκευή αυτού του αριστουργήματος. από τη διαμόρφωση και τη χάραξη του σχήματος, του ρεζερβουάρ και της ουράς με χειροπρίονο, μέχρι τη δημιουργία καλουπιών για τη διάταξη ινών ξηρού άνθρακα, ακόμη και την εκτύπωση CAD και 3D διαφόρων εξαρτημάτων.
 ghiost1.jpg
Από κατασκευαστική σκοπιά, το Ghost παίρνει την ίδια την ουσία ενός cafe-racer αλλά δίνει μια μοντέρνα ανατροπή με υλικά αιχμής και σύγχρονη τεχνολογία. Ολόκληρο το ρεζερβουάρ, το κάθισμα και το τμήμα της ουράς είναι κατασκευασμένα από ανθρακονήματα. Χάρη σε αυτό το ελαφρύ υλικό, το Ghost επιδεικνύει απίστευτα επιθετικές γραμμές - σχήματα που διαφορετικά θα ήταν σχεδόν αδύνατο να αντιγραφούν σε λαμαρίνα. Το πλαίσιο αγκαλιάζει τα πλαϊνά του κινητήρα, ενισχύοντας περαιτέρω τη σπορ εμφάνιση της μοτοσυκλέτας.
ghiost2.jpg
Το Ghost χρησιμοποιεί επίσης πολλά εξαρτήματα που έχουν εκτυπωθεί με 3D, συμπεριλαμβανομένων των αεραγωγών στα φαίρινγκ, καθώς και αρκετών βραχιόνων, ακόμη και της καρίνας. Οι τελευταίες πινελιές περιλαμβάνουν ένα μοναδικό σύστημα εξάτμισης από τον Ιταλό ειδικό QD που ονομάζεται Ex-Box και έχει σχεδιαστεί με ακουστικούς θαλάμους που διατηρούν χαμηλά τον ήχο, αλλά του δίνουν και εξαιρετική χροιά. Ένα εξαίσιο παράδειγμα για το πώς μπορεί μία μοτοσυκλέτα που βγήκε από το εργοστάσιο πριν από 28 ολόκληρα χρόνια μπορεί να γίνει και πάλι κάτι παραπάνω από ελκυστική.
 
Πηγή: BikeEXIF
Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΒΙΚΕΙΤ! Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2022 12:09

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon