.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2022 10:09

Suzuki  Αγγλίας – Οι πρώτοι 26 απόφοιτοι από το πρόγραμμα μαθητείας

Η Suzuki ανακοίνωσε 26 νέους αποφοίτους από το πρόγραμμα μαθητείας της που έχει σκοπό να προωθήσει όσους θέλουν να ξεκινήσουν μια καριέρα στην αυτοκινητοβιομηχανία, συμπεριλαμβανομένων τριών πτυχιούχων.
 
 
Οι 26 νέοι απόφοιτοι από το προηγμένο πρόγραμμα Μαθητείας της Suzuki κατανεμήθηκαν στα τμήματα μοτοσικλετών, ATV, μηχανών θαλάσσης και αυτοκινήτων της Suzuki. Ανάμεσά τους συμπεριλαμβάνονται τρεις απόφοιτοι με ειδίκευση τις μοτοσυκλέτες, με έναν τεχνικό, έναν σύμβουλο ανταλλακτικών after sales kαι έναν σύμβουλο εξυπηρέτησης πελατών.
 
Και οι 26 παρέλαβαν πρόσφατα τα βραβεία τους σε μια τελετή στο Βρετανικό Μουσείο Αυτοκινήτου, όπου τα πιστοποιητικά τους παρουσίασαν ο διευθύνων σύμβουλος της Suzuki GB, Nobuo Suyama, και ο διευθυντής aftersales, Denis Houston, ενώ ήταν επίσης παρόντα τρία ακόμη μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Suzuki.
 
Ο Denis Houston, διευθυντής aftersales για τη Suzuki GB, δήλωσε: «Η τελετή αποφοίτησης είναι το αποκορύφωμα πολλών ετών σκληρής δουλειάς και αφοσίωσης. Είναι πάντα μια περήφανη στιγμή όχι μόνο για τους ίδιους τους μαθητευόμενους, αλλά και για τις οικογένειές τους και τους εργοδότες τους που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην υποστήριξη καθενός από αυτούς. Θα πρέπει να επαινεθούν όλοι για τις μεγάλες προσπάθειες που κατέβαλαν προκειμένου να επιτρέψουν τη μάθηση και την ανάπτυξη αυτών των νέων εκπαιδευόμενων. Θα θέλαμε να συγχαρούμε τους αποφοίτους για το επίτευγμά τους και σίγουρα προορίζονται για ένα λαμπρό μέλλον, καθώς συνεχίζουν την επαγγελματική τους σταδιοδρομία στις αντιπροσωπείες μας.»
 
Το πρόγραμμα Suzuki Advanced Apprenticeship απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να ακολουθήσουν καριέρα στην αυτοκινητοβιομηχανία και χορηγεί αναγνωρισμένα από τον κλάδο προσόντα μετά την αποφοίτησή τους.
 
Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΒΙΚΕΙΤ! Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2022 10:57

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon