.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 01 Νοεμβρίου 2022 07:09

SYM Scooters – ΠΑΕ ΑΕΚ: Η επιλογή των κορυφαίων

Όπως μας πληροφορεί μέσα από το ακόλουθο, σχετικό Δελτίο Τύπου, Γκοργκόλης Α.Ε. ανήκει στην χορηγική οικογένεια της ΠΑΕ Α.Ε.Κ., ως ένας εκ των Βασικών Προμηθευτών των "Κιτρινόμαυρων", με τα scooters της SYM να αποτελούν την επιλογή μιας από τις κορυφαίες και πιο ιστορικές ομάδες της Superleague.

"Η ποιότητα, το prestige, η αξιοπιστία και η παράδοση που έχουν δημιουργήσει τα best sellers της ελληνικής αγοράς, ταυτίζονται πλήρως με τις αξίες και την εικόνα μιας ομάδας που κάνει υψηλού επιπέδου πρωταθλητισμό, κυνηγώντας πάντα το καλύτερο αποτέλεσμα. Αυτό αποτυπώνεται και στην φωτογράφιση ενός από τα πιο ελπιδοφόρα νέα ταλέντα της ΑΕΚ, του τερματοφύλακα Βασίλη Χατζηεμμανουήλ, πάνω σε δύο από τα πλέον επιτυχημένα και εντυπωσιακά μοντέλα της SYM, τα Joyride 300 και Cruisym 300a. Ο νεαρός αθλητής της ομάδας επισκέφθηκε την κεντρική έκθεση της εταιρείας στην Λ. Θησέως 312 και "έδεσε" αμέσως με τα δύο GΤ scooters της SYM, νιώθοντας άνετα και οικεία από την πρώτη κιόλας επαφή. Τόσο το Joyride όσο και το Cruisym μπορούν να φιλοξενήσουν με άνεση ένα μεγάλο εύρος αναβατών, ακόμη και με τον εντυπωσιακό σωματότυπο του ταλαντούχου γκολκίπερ της ΑΕΚ, χάρη στην μελετημένη εργονομική προσέγγιση που διαθέτει ο σχεδιασμός τους.

Ένα ακόμη κοινό χαρακτηριστικό αυτής της ιδιαίτερης συνύπαρξης, είναι η ασφάλεια που εμπνέουν τα scooters της SYM στον αναβάτη τους, χάρη στο τεχνολογικά εξελιγμένο πακέτο που διαθέτουν, όπως και ο Χατζηεμμανουήλ στην ομάδα του όταν υπερασπίζεται τα γκολπόστ της, κάτι που το απέδειξε εμφατικά και στο περσινό του ντεμπούτο στον αγώνα με τον Ατρόμητο, όπου κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Εμείς ευχόμαστε ολόψυχα στον νεαρό αθλητή να διακρίνεται πάντα για τις επιτυχίες του, βάζοντας το δικό του λιθαράκι στην μεγαλειώδη πορεία της οικογένειας της ΑΕΚ, μέλος της οποίας είναι και η Γκοργκόλης Α.Ε."

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon