.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 03 Οκτωβρίου 2022 11:15

Ο γύρος του κόσμου χωρίς μπαλαντέζα με μία Zero SR/F

 Ο You Tuber Mark Travel (μάλλον αυτό είναι το ταξιδιωτικό του ψευδώνυμο) αγόρασε μία μεταχειρισμένη Zero SR/F του 2019 με στόχο να κάνει με αυτή την ηλεκτρική μοτοσυκλέτα το γύρο του κόσμου.

Η τεχνολογία των ηλεκτρικών μοτοσυκλετών έχει προοδεύσει, αλλά υπάρχουν και πολλά ακόμη θέματα προς επίλυση. Τα κυριότερα έχουν να κάνουν με τις μπαταρίες, την πηγή ενέργειάς τους. Ένα τέτοιο μεγάλο ταξίδι προφανώς θα δείξει τα όρια τόσο της αυτονομίας των μπαταριών, όσο και της διάρκειας ζωής τους. Ο Marc έχει έδρα το Βερολίνο και ποστάρει στο You Tube ταξίδια με διάφορες μοτοσυκλέτες.

Στο video που μπορείτε να παρακολουθήσετε, ο Marc ανακοινώνει την πρόθεσή του να κάνει το γύρο του κόσμου με την Zero SR/F και είναι η πρώτη φορά που επιχειρεί κάτι τέτοιο με ηλεκτρική μοτοσυκλέτα. Η μοτοσυκλέτα είναι εφοδιασμένη με την στάνταρ μπαταρία των 14.4 Kwh και μαζί του θα έχει έναν ταχυφορτιστή των 6kwh. Ο Marc υποστηρίζει ότι όλες οι μοτοσυκλέτες μπορούν να γίνουν adverture bikes, αρκεί να πας με αυτή και να βρεις την περιπέτεια. Μοιάζει απλό. Σε αυτή την περίπτωση η περιπέτεια θα είναι που θα βρει πρίζα. Μην ξεχνάμε ότι η φόρτιση παίρνει ώρες.

Αυτή θα είναι η απόλυτη δοκιμασία για όλες τις ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες, οι οποίες βρίσκονται ακόμη σε φάση εξέλιξης όσον αφορά την αυτονομία τους και τους χρόνους φόρτισης.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΒΙΚΕΙΤ! Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2022 10:12

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon