.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2012 10:33

Απονεμήθηκε η replica του Chad Reed

 

 

Από την Motoway

 

 

Απονεμήθηκε η υπογεγραμμένη ρέπλικα του Chad Reed από την Motoway

Την Παρασκευή 22 Ιουνίου, απονεμήθηκε η ρέπλικα του πόλυ- πρωταθλητή ΑΜΑ Supercross Chad Reed. Η απονομή πραγματοποιήθηκε από τον επίσημο αντιπρόσωπο της Bel-Ray για την Ελλάδα, Μotoway Γ. Καμπράνη ΑΕ, στα πλαίσια των εορτασμών των 80 χρόνων του ΜΟΒΕ.
Αρκετοί τυχεροί φίλοι της μοτοσυκλέτας είχαν την δυνατότητα να δουν από κοντά και να φωτογραφηθούν με το εντυπωσιακό Honda CRF450R του Chad Reed, το οποίο και παραδόθηκε στον μεγάλο τυχερό  και συνεργάτη της Motoway κ. Ανδρή από το Ηράκλειο της Κρήτης.
Ο υπεύθυνος Marketing της Motoway, κ. Βαγγέλης Προκόπης, τόνισε την ιδιαίτερη χαρά των ανθρώπων της εταιρίας που ο υπερτυχερός ήταν από την χώρα μας και συνεργάτης της Motoway.  Όπως είπε αυτό που συνέβη ήταν πραγματικά εντυπωσιακό, καθώς υπήρξε αρκετά μεγάλος αριθμός συμμετοχών στην κλήρωση με εμπόρους  λιπαντικών Bel-Ray από περισσότερες από 70 χώρες σε όλο τον κόσμο.
O μεγάλος νικητής κ. Ανδρής Γιώργος ευχαρίστησε θερμά την Motoway και την Bel-Ray για την μεγάλη αυτή έκπληξη και δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίηση του που η συλλεκτική αυτή μηχανή, υπογεγραμμένη από τον ίδιο τον Chad Reed θα καταλήξει στην Κρήτη.  

 

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2012 11:42

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon