.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2012 10:40

Κλήρωση Bel Ray για την μοτοσυκλέτα του Chad Reed

Κληρώθηκε στην Θεσσαλονίκη!

 




Μετά από παγκόσμια κλήρωση της Bel-Ray η ρέπλικα του Chad Reed στην Θεσσαλονίκη!
Από την Κρήτη τελικά ο μεγάλος τυχερός της παγκόσμιας κλήρωσης της Bel-Ray για την ρέπλικα του Honda CRF450R του Chad Reed!

Στην κλήρωση που διοργάνωσε η Bel-Ray, συμμετείχε η MOTOWAY Γ. ΚΑΜΠΡΑΝΗΣ ΑΕ ως επίσημος αντιπρόσωπος με όλο το πελατολόγιο της και πιο συγκριμένα διανομείς λιπαντικών Bel-Ray από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Tελικά ο κ. Ανδρής Γεώργιος από το Ηράκλειο της Κρήτης ήταν ο υπερτυχερός που αναδείχθηκε από την κληρωτίδα ο μεγάλος νικητής.
Η απονομή του συλλεκτικού Honda CRF450R θα γίνει στον κ. Ανδρή την Παρασκευή 22 Ιουνίου στις 20:00, στην πλατεία Αριστοτέλους (Άγαλμα Ελ. Βενιζέλου), στα πλαίσια της ανοιχτής εκδήλωσης του ΜΟΒΕ για τα 80 χρόνια του συλλόγου.
Η Motoway προσκαλεί όλους τους φίλους της μοτοσυκλέτας να παρευρεθούν στον χώρο και να δούν από κοντά το εντυπωσιακό αγωνιστικό μηχανάκι του μεγάλου Chad Reed.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2012 11:44

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Vespa LX 150 – Σε προσφορά! SYM – Ανάκληση scooter JET 4 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon