.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 06 Αυγούστου 2012 09:23

Dainese απόσυρση με στόχο την ασφάλεια

Νέα καμπάνια για ανανέωση εξοπλισμού

 

 

Η DAINESE ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 2012

Η Dainese λανσάρει μια καινούργια καμπάνια αφιερωμένη σε όλους όσους θα ήθελαν να ανανεώσουν την μοτοσικλετιστική γκαρνταρόμπα τους , από τους αναβάτες πίστας μέχρι και τους καθημερινούς αναβάτες και τους scooteristes.
«Ξεκινάμε ξανά με ανανεωμένο εξοπλισμό» είναι η επιχείρηση που ξεκίνησε από την Dainese και την   AGV και μεταδίδεται - προωθείται με την βοήθεια της  ILP( Italian legendary Protection ), που δημιουργήθηκε με σκοπό να ενισχύσει την αγορά μοτοσυκλετικού εξοπλισμού  τελευταίας τεχνολογίας ο όποιος συνεχώς ενσωματώνει καινούργιες προστασίες και βρίσκεται στην ιδία γραμμή με τις τελευταίες ενημερώσεις ασφάλειας που ορίζουν τα ευρωπαϊκά πρότυπα.
Από τις 18 Ιουνίου έως τις 31 Αύγουστου 2012 σε οποιοδήποτε κατάστημα  Dainese D-store και Pro-shop καθώς και σε όλους τους μεταπωλητές Dainese & AGV που συμμετέχουν στην πρωτοβουλία , με το που παραδίδουν ένα παλιό μοτοσυκλετιστικό ρούχο ή κράνος οποιαδήποτε μάρκας  θα λαμβάνουν έκπτωση 20%  στην αγορά του  καινούργιου , ίδιας κατηγορίας με αυτό που παράδωσαν , προϊόντος Dainese & AGV .

Τα προϊόντα της καμπάνιας Μπόνους


Εξοπλισμός  μοτοσικλέτας αποκλειστικά ,δερμάτινες φόρμες, δερμάτινα μπουφάν, υφασμάτινα μπουφάν, δερμάτινα παντελόνια, υφασμάτινα  παντελόνια, γάντια και μπότες  DAINESE και κράνη AGV.
Η καμπάνια μπόνους αναφέρεται αποκλειστικά στις οικογένειες των προϊόντων που αναφέρονται στην προηγούμενη παράγραφο, πράγμα που σημαίνει ότι όλα τα ακόλουθα προϊόντα Dainese και οι  οικογένειες προϊόντων αυτών εξαιρούνται από την καμπάνια  σε όλα τα καταστήματα: τα προϊόντα είναι τα παρακάτω :  προστασίες μοτοσικλέτας,  υποδήματα για την ποδηλασία και για τις  μοτοσικλέτες ,αξεσουάρ, t-shirts και fleece καθώς και  όλα τα άλλα είδη Dainese που δεν είναι στον τομέα της μοτοσικλέτας (π.χ. ποδήλατο , jet ski , χειμερινά σπορ καλοκαιρινά σπορ), καθώς και τα ρούχα τις σειράς ,  D-air Racing και D-air Street

Πώς να πάρετε μέρος

1. Ο καταναλωτής πρέπει να πάει σε ένα κατάστημα που συμμετέχει στην πρωτοβουλία και να δώσει τον παλιό εξοπλισμό του, οποιαδήποτε μάρκας  από την ιδία οικογένεια προϊόντων που καλύπτονται από τη λειτουργία, στον  πωλητή.
2. Ο καταναλωτής πρέπει να ζητήσει από τον πωλητή να του υποδείξουν τα προϊόντα στο κατάστημα που συμμετέχουν στην καμπάνια Μπόνους. Κάθε πωλητής θα έχει τη δυνατότητα να αποκλείει ορισμένα προϊόντα  από την καμπάνια αυτή,  και αυτό έγγειται στην αδιαμφισβήτητη κρίση του κάθε καταστήματος .
3. Ο καταναλωτής θα λαμβάνει 20% έκπτωση επί της λιανικής τιμής για την αγορά ενός νέου  προϊόν Dainese  στην ίδια οικογένεια προϊόντων με εκείνη που είχε φέρει , με βασικό κριτήριο να περιλαμβάνετε στην  καμπάνια.
4. Το παλιό προϊόν  και το νέο Dainese ή Agv προϊόν που αγοράζεται πρέπει να είναι αντίστοιχες οικογένειες προϊόντων, προκειμένου να γίνει  εφαρμογή της έκπτωσης, κατά συνέπεια, , καμία έκπτωση δεν θα γίνεται αν κάποιος φέρνει ένα ποδηλατικό κράνος για να πάρει ένα κράνος μηχανής.Θα πρέπει και ο τύπος να είναι ίδιος π.χ. με επιστροφή κράνους μηχανής jet παίρνεις jet και με full face παίρνεις full face.
5. Η 20% έκπτωση θα ισχύει για την αγορά  ίδιου αριθμού προϊόντων με τον αριθμό προϊόντων  που αντικαταστούν .
6. Η 20% έκπτωση σε αυτή τη καμπάνια δεν μπορεί να συμψηφιστεί με οποιαδήποτε άλλη προωθητική ενέργεια ή έκπτωση  που τρέχει στα καταστήματα  (π.χ. πωλήσεις στοκ , προώθησης συγκεκριμένων προϊόντων , προσφορές, κλπ.), ή με προνομιακούς όρους αγοράς που έχουν χορηγηθεί από την Dainese SpA,
7. Οι καταναλωτές θα κληθούν να συμπληρώσουν και να υπογράψουν ένα έντυπο , με περιγραφή προϊόντος  που  επιστρέφουν και το προϊόν που αγοράζουν με την έκπτωση  . Η νέα ετικέτα του προϊόντος θα φυλάσσεται από τον πωλητή για να μπορούν οι πωλητές και η  Dainese SpA, για να ελέγξει και να διαφυλάξει  το αποτέλεσμα της προσφοράς αυτής

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 06 Αυγούστου 2012 10:26

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Aprilia Scarabeo 300 Vespa LX 150 – Σε προσφορά! »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon