.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 16 Μαϊος 2022 09:32

Ανάκληση πατινιού KTM

Η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοινώνει ότι η εταιρεία K-Motors South East Europe SA, Επίσημη Αντιπροσωπεία των προϊόντων της KTM στην Ελλάδα, εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης προϊόντος KTM RADICAL SCOOTER.

Η ανάκληση αφορά σε 34 τεμάχια. Οι εσωτερικοί έλεγχοι ποιότητας της εταιρείας έχουν προσδιορίσει αποκλίσεις στη σταθερότητα του RADICAL SCOOTER. Ο πείρος που ασφαλίζει τη σύνδεση μεταξύ του στελέχους του τιμονιού και της πλατφόρμας δεν πληροί τις προδιαγραφές.

Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε αυξημένο τζόγο στο στέλεχος του τιμονιού και, σε ακραίες περιπτώσεις, σε θραύση στο σημείο σύνδεσης με την πλατφόρμα.

Για το λόγο αυτό, η KTM επιβάλει άμεση διακοπή πωλήσεων για όλα τα RADICAL SCOOTER που βρίσκονται στην αγορά και την επιστροφή όσων έχουν ήδη πωληθεί.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων καλούνται να προσέλθουν στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων καταστημάτων KTM σε όλη την Ελλάδα, προκειμένου να επιστρέψουν το προϊόν και να αποζημιωθούν.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας K-Motors South East Europe SA στο τηλέφωνο 210 55 40 640 ή στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon