.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2022 16:06

Husqvarna – Ρεκόρ πωλήσεων το 2021

Οκτώ χρόνια από τότε που έγινε μέλος του ομίλου Pierer Mobility AG η Husqvarna Motorcycles κατέγραψε την πιο πετυχημένη χρονιά στη μακρά ιστορία της.

Από το 2013 όταν και αποκτήθηκε από την ΚΤΜ – για να ενταχθεί αργότερα υπό την ευρύτερη ομπρέλα του ομίλου Pierer – η Husqvarna έχει πουλήσει περισσότερες από 300,000 μοτοσυκλέτες σε όλον τον κόσμο, με 60,801 εξ αυτών μόνο το 2021. Η επίδοση αυτή συνιστά ένα ιστορικό ρεκόρ για την εταιρεία.

Παράλληλα απολαμβάνει μια νέα αγωνιστική καριέρα σε πολλά πρωταθλήματα, φτάνοντας στον εντυπωσιακό αριθμό των 108 διεθνών τίτλων, με πιο πρόσφατο το παγκόσμιο πρωτάθλημα 2022 FIM SuperEnduro που κατέκτησε ο Billy Bolt.  

Αναπόσπαστο μέρος της μεγάλης επιτυχίας του 2021 είναι οπωσδήποτε το νέο adventure touring Norden 901, ενώ στο κάτω άκρο της γκάμας της η άφιξη του Svartpilen 125 προσέφερε ένα άνοιγμα σε ακόμη πιο ευρύ πελατολόγιο.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 01 Απριλίου 2022 17:17

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon