.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 23 Φεβρουαρίου 2022 14:12

H Bajaj Auto έγινε η πολυτιμότερη μάρκα στον κόσμο

Η αξία κεφαλαιοποίησης που ανακοίνωσε η Bajaj Auto μετά και τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα του 2021 τη φέρνει στην κορυφή του κόσμου.

Τον Ιανουάριο η Bajaj Auto – μέλος του ευρύτερου Bajaj Group – ανακοίνωσε πως έγινε η πρώτη εταιρεία της Ινδίας με κεφαλαιοποίηση σχεδόν 12 δισεκατομμύρια ευρώ (1 τρις σε ινδικές ρουπίες), ενώ οικονομικοί αναλυτές προσθέτουν πως αυτή είναι μια επίδοση που δεν έχει επιτευχθεί ποτέ ξανά από άλλον κατασκευαστή δικύκλων στον κόσμο.

Η ευτυχής συγκυρία θέλει τη Bajaj να πετυχαίνει αυτό το σημαντικό ρεκόρ στη χρονιά που γιορτάζει τα 75 της χρόνια.

“Η προσήλωση της εταιρείας στις μοτοσυκλέτες και η αδιαφιλονίκητη δέσμευσή της σε στρατηγικές διαφοροποίησης, καθώς και οι παγκόσμιες φιλοδοξίες μας είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν σήμερα τη Bajaj ως την πολυτιμότερη εταιρεία δικύκλων στη Γη. Αυτό μας εμπνέει να εξυπηρετήσουμε ακόμα καλύτερα τους πελάτες μας σε όλον τον κόσμο,” δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος Rajiv Bajaj, γιος του προσφάτως εκλιπόντος Rahul Bajaj.

H Bajaj συνεργάζεται με την ΚΤΜ στην κατασκευή των μικρών της μοντέλων και παράγει διάφορες μοτοσυκλέτες για τις ΚΤΜ και Husqvarna σε τρία εργοστάσιά της στην Ινδία. Παράλληλα στην κεντρική της μονάδα στην πόλη Pune εξελίσσεται η νέα δικύλινδρη γενιά 490 για την ΚΤΜ.

Επιπλέον, η Bajaj τρέχει και συμφωνία με την Triumph για να παράξει μικρές μοτοσυκλέτες και για λογαριασμό της στην Ινδία.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon