.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2021 12:01

R.I.P. Christian Predoi – Χάθηκε στην άσφαλτο γνωστός Ρουμάνος δημοσιογράφος

Μόλις στα 31 του χρόνια έχασε τη ζωή του ένας πασίγνωστος δημοσιογράφος και πρεσβευτής της μοτοσυκλέτας στη Ρουμανία.

Ο Christian Predoi ήταν ένας από τους πιο γνωστούς μοτοσυκλετιστές της Ρουμανίας, κυρίως μέσα από τη δουλειά του που επικεντρωνόταν στη δημοσιογραφική κάλυψη της Μοτοσυκλέτας μέσω της ιστοσελίδας που ο ίδιος ίδρυσε, Pemotoare.

Παράλληλα ο Predoi ήταν γνωστός για τα ταξιδιωτικά του άρθρα, έχοντας ταξιδέψει σε πολλά μέρη του κόσμου, τις ειδικές αποστολές που αναλάμβανε σε συνεργασία με εταιρείες μοτοσυκλέτας όπως ο πρόσφατος γύρος των Άλπεων με το BMW R18, αλλά και τις πολλές του τηλεοπτικές εμφανίσεις.

Ο Predoi είχε ένα ατύχημα με την προσωπική του R 1250 GS το απόγευμα της Παρασκευής 16/7 σε επαρχιακό δρόμο στην περιοχή Șaru Dornei, καθώς υπό βροχή έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του. Αιτία του ατυχήματος φέρεται η σύγκρουση με αυτοκίνητο, υπόθεση που εξετάζεται από τις αρχές.

Κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο με το ασθενοφόρο έδειχνε σε αρκετά καλή κατασταση και επικοινωνούσε με τους διασώστες, ωστόσο στον δρόμο άρχισε να αισθάνεται ολοένα και πιο άσχημα, για να χάσει τη ζωή του λίγη ώρα αργότερα, πιθανότατα λόγω εσωτερικών τραυμάτων.

 

>>> Edit 19/7, 13.01: η αρχική εκτίμηση πως ο αναβάτης έπεσε και χτύπησε σε φράκτη διορθώθηκε, καθώς η έρευνα των αρχών δείχνει πως υπήρξε σύκρουση με επερχόμενο αυτοκίνητο.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2021 13:02

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon