.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 01 Ιουλίου 2021 10:03

Norton - Είναι τόσα τα προβλήματα που τελικά «δεν φτιάχνονται» οι προβληματικές V4SS!

Αυτή κι αν είναι τρομερή παραδοχή. Η νέα διεύθυνση της Norton Motorcycle Co. Ltd ανακοίνωσε πως όσο κι αν ήθελε να επισκευάσει τις ελαττωματικές V4S που είχαν κατασκευαστεί υπό την προηγούμενη διεύθυνση, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, καθώς τα προβλήματα της μοτοσυκλέτας είναι πάρα πολλά!

Θυμίζουμε πως αφότου η νέα διοίκηση της Norton είχε βρει 35 προβλήματα στις V4SS είχε ανακοινώσει στους κατόχους πως θα τα επιδιόρθωνε δωρεάν, παρόλο που νομικά κανείς δεν την υποχρέωνε να φτιάξει τις «λαδιές» του πρώην CEO Stuart Garner.

Όμως στη συνέχεια, μια περισσότερο ενδελεχής έρευνα έδειξε πως τα προβλήματα ήταν ακόμα περισσότερα, με τη Norton να αλλάζει τελικά την απόφαση της για δωρεάν επισκευή των μοτοσυκλετών.

Τώρα, η εταιρεία ανακοίνωσε πως η καλύτερη επιλογή των ιδιοκτητών V4SS είναι να κινηθούν νομικά εναντίον της προηγούμενης εταιρείας NMUL! Δύσκολα τα πράγματα, καθώς η NMUL είναι ήδη χρεοκοπημένη και οι πιθανότητες για αποζημίωση των ιδιοκτητών V4SS είναι ελάχιστες.

Η Norton μάλιστα αναφέρει πως τα ελαττώματα των V4SS είναι τόσο σημαντικά, που οι ιδιοκτήτες τους πρέπει να σταματήσουν άμεσα να τις οδηγούν, ενώ οι νέες V4S θα κατασκευαστούν σχεδόν από λευκό χαρτί, ώστε να μην μεταφερθούν τα προβλήματα της προηγούμενης γενιάς στη νέα. Για την ώρα δεν γνωρίζουμε πότε θα ξεκινήσει η παραγωγή, αν και η Norton ελπίζει πως αυτό θα γίνει πριν το τέλος του 2021.

Τέλος, ως χειρονομία καλής θέλησης, η Norton θα προσφέρει σε όλους τους ιδιοκτήτες V4SS μια νέα V4 μοτοσυκλέτα σε προνομιακή τιμή.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon