.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 30 Ιουνίου 2021 11:10

Ο Ηλίθιος και ο Πανηλίθιος – Η αναπαράσταση ενός επικού ταξιδιού σε βίντεο

Δύο Αμερικανοί δημοσιογράφοι αναπαρέστησαν ένα αξέχαστο κινηματογραφικό ταξίδι.

Στην ταινία Dumb and Dumber (Ο Ηλίθιος και ο Πανηλίθιος, ως έγινε γνωστή στα μέρη μας) του 1994, οι δύο πρωταγωνιστές της Harry και Lloyd, δηλαδή οι ηθοποιοί Jeff Daniels και Jim Carrey, υποτίθεται πως ταξίδεψαν από τη Nebraska στο Aspen καβάλα σε ένα μικρό δίκυκλο-ιδιοκατασκευή για να παραδώσουν έναν χαμένο χαρτοφύλακα στον ιδιοκτήτη του.

Αυτό το ταξίδι των 615 χιλιομέτρων στην ταινία διήρκεσε μόλις τρία λεπτά, ωστόσο δύο Αμερικανοί αποφάσισαν να το απαναραστήσουν σε όλη του μεγαλοπρέπεια.

Ο λόγος στους γνωστούς κ.κ. Ari και Zack, οι οποίοι επιμελούνται των βίντεο στο κανάλι YouTube του Revzilla, που πήραν τη δύσκολη και τολμηρή απόφαση.

Δύσκολη γιατί για τους συγκεκριμένους δύο το πλάνο δεν ήταν να γυρίσουν μια απλά αναπαράσταση του κινηματογραφικού ταξιδιού μα να το κάνουν όλο, και τα 615 χιλιόμετρά του.

Και για την πιστότητα της αναπαράστασης, έφτιαξαν ένα αντίγραφο μοτοσυκλετάκι με έναν κινητήρα 4 ίππων από μηχανή του γκαζόν και πλαίσιο κομμένο και ραμμένο στο χέρι για να τους χωρά.

Στη συνέχεια ντύθηκαν Harry και Lloyd και ξεχύθηκαν για το επικό οδοιπορικό σε όλη του τη μεγαλοπρέπεια, συμπεριλαμβάνοντας το πάγωμα στο ανέβασμα προς τις χιονισμένες βουνοπλαγιές του Colorado για το χιονοδρομικό θέρετρο Aspen με τα ανοικτά κρανάκια τους και τα καθημερινά ελαφριά ρούχα – όπως ακριβώς στην ταινία.

Η συνέχεια στο βίντεο διάρκειας περίπου μισής ώρας που θα βρείτε αμέσως πιο κάτω.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon