.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 10 Ιουνίου 2021 12:07

Honda-Komatsu - Παρουσίασαν απίθανο ηλεκτρικό micro εκσκαφέα!

Η Komatsu, σε συνεργασία με τη Honda, εξέλιξε και παρουσίασε έναν… γλυκούλη ηλεκτρικό micro εκσκαφέα που τροφοδοτείται από τις γνωστές μπαταρίες Mobile Power Pack του big H. Τώρα αυτός για δουλειά είναι ή για ατελείωτο παιχνίδι;

Η Honda αναφέρει πως δεν πρόκειται για παιχνίδι, αλλά αποτελεί ένα όχημα επίδειξης για τον εξηλεκτρισμό των μηχανημάτων της κατασκευαστικής βιομηχανίας.

Η Komatsu είχε ήδη παρουσιάσει έναν ηλεκτρικό mini (ελαφρώς μεγαλύτερο του micro) εκσκαφέα για την ιαπωνική αγορά τον Απρίλιο του 2020, ενώ τώρα παρουσιάζει τον νέο PC01 που θα τροφοδοτείται από τις μπαταρίες Mobile Power Pack της Honda.

Το μικρό και πανέμορφο… εκσκαφεάκι αναμένεται να βγει στην παραγωγή στα τέλη του 2021, ενώ ακόμα δεν έχουμε περαιτέρω πληροφορίες, τεχνικά χαρακτηριστικά ή τιμή.

Στόχος των Komatsu και Honda, μια «πράσινη» σειρά μηχανημάτων για την κατασκευαστική βιομηχανία, που θα λειτουργούν δίχως ρύπους και θόρυβο, ενώ όπως είναι φυσικό, η Honda θέλει να δει την σειρά των Mobile Pack μπαταριών της να εξαπλώνεται σε οχήματα και συσκευές παντός τύπου.

Μετά από την παρουσίαση του micro εκσκαφέα, οι Honda και Komatsu θα προμηθεύουν Mobile Power Packs στον κατασκευαστικό τομέα, και θα συνεχίσουν τις παρουσιάσεις οχημάτων επίδειξης ενώ θα παρέχουν και υπηρεσίες υποστήριξης και αντικατάστασης μπαταριών.

Κύριοι της Honda, σούπερ ο micro εκσκαφέας, αλλά σας παρακαλούμε, προχωρήστε και στην παραγωγή ανάλογου παιχνιδιού για παιδιά και μεγάλους. Το θέλουμε χθες! 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon