.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 09 Ιουνίου 2021 09:55

Benelli - Νέο logo για τον εορτασμό της 110ης επετείου της φίρμας

Η Benelli παρουσίασε ένα νέο λογότυπο για μια σειρά events και προϊόντων, γιορτάζοντας την επέτειο των 110 χρόνων από την ίδρυση της.

Για να γιορτάσει τα πρώτα 110 χρόνια (1911-2021) από την ίδρυση της, η ιταλική εταιρεία παρουσίασε ένα νέο λογότυπο, δημιουργία του Centro Stile Benelli.

Το νέο λογότυπο αντιπροσωπεύει την ένωση παρελθόντος και παρόντας, πάνω στο εμβληματικό λιοντάρι της φίρμας, συνοδευόμενο από τους αριθμούς 110 και 1911-2021.

Οι εορτασμοί της Benelli για τα 110 χρόνια ύπαρξης της θα επικεντρωθούν σε μια σειρά εκδηλώσεων που θα έχουν ως επίκεντρο το μουσείο Benelli, όπου στεγάζονται περισσότερα από 200 δίκυκλα των Benelli και Motobi.

Η κορύφωση των εορτασμών θα λάβει χώρα κατά την Benelli Week 2021 που θα διοργανωθεί στο Pesaro από τις 13 έως τις 19 Σεπτεμβρίου.

Την εκδήλωση διοργανώνει ο σύνδεσμος Registro Storico Benelli μαζί με το Moto Club Tonino Benelli, φυσικά με τη συνεργασία της ίδιας της Benelli.

«Είμαστε περήφανοι για τον εορτασμό των πρώτων 110 χρόνων της ιστορίας μας», αναφέρει ο Yan Haimei, CEO της Benelli QJ. «Μια ιστορία που αποτελείται από αξίες και όνειρα, αλλά παράλληλα και από σπουδαίους ανθρώπους, ιδέες, ταλέντο και ιδιοφυείς επιλογές. Μια ιστορία με μεγάλη υπερηφάνεια, αλλά και με μεγάλη αίσθηση ευθύνης και αφοσίωσης, την οποία συνεχίζουμε με μεγάλο πάθος.»

«Η Benelli γίνεται 110 ετών, και αισθανόμαστε τιμή που μπορούμε να γιορτάσουμε αυτή την ιστορική στιγμή μαζί με όλους τους φαν της Casa del Leoncino», αναφέρει ο Paolo Marchinelli, Πρόεδρος τους ιστορικού αρχείου της Benelli. «Σας προσκαλούμε όλους στο Pesaro τον Σεπτέμβριο, για να γιορτάσουμε αυτή την επέτειο όπως της αξίζει.» 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon