.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 09 Ιουνίου 2021 12:59

ΚΤΜ - Βγείτε για περιπέτεια και κερδίστε δώρα, στην World Adventure Week 2021!

H KTM σε συνεργασία με τη RISER διοργανώνουν στις 5-11 Ιουλίου την WORLD ADVENTURE WEEK 2021, δηλαδή την Παγκόσμια Εβδομάδα Περιπέτειας, στην οποία μας προσκαλούν να γράψουμε χιλιόμετρα, και να εξερευνήσουμε τους δρόμους και τα μονοπάτια που πάντα θέλαμε.

Αν μη τι άλλο, πρόκειται για μια ευκαιρία να γράψουμε χιλιόμετρα καβάλα στις μοτοσυκλέτες μας, και να μοιραστούμε τις αγαπημένες μας διαδρομές με την παγκόσμια κοινότητα αναβατών μοτοσυκλέτας.

Οι πιο περιπετειώδεις αναβάτες θα ανταμειφθούν με ημερήσια και εβδομαδιαία βραβεία και με την πιθανότητα να εμφανιστούν στο worldadventureweek.com και στα παγκόσμια social media της ΚΤΜ.

Θα υπάρχουν διαφορετικές αποστολές / προκλήσεις για κάθε μία από τις 7 ημέρες, με όλους τους αναβάτες που θα συμπληρώσουν 1.000+ χιλιόμετρα να λαμβάνουν ένα προσωπικό βραβείο.

Οι αποστολές θα είναι διαθέσιμες για Adventure αναβάτες ΟΛΩΝ των εταιρειών (!), καθώς στόχος είναι η ενδυνάμωση των δεσμών της Adventure κοινότητας, και το σμίξιμο αναβατών που μοιράζονται το ίδιο πάθος για περιπετειώδη οδήγηση.

Το μόνο που έχετε να κάνετε για να λάβετε μέρος είναι να κατεβάσετε το RISER app από το App Stor ή το Google Play και να ξεκινήσετε να καταγράφετε τις διαδρομές σας.

Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε το επίσημο site της διοργάνωσης, ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon