.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 28 Μαϊος 2021 09:04

Extreme Trackdays - Στα Μέγαρα την Κυριακή 6/6/2021

Την Κυριακή 6 Ιουνίου 2021, στις 10 το πρωί ξεκινά ολοήμερη ατομική ανοικτή προπόνηση μοτοσυκλέτας στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων, υπό την φροντίδα της Extreme Trackdays.

Το συγκεκριμένο Track Day απευθύνεται σε αναβάτες κάθε οδηγικού επιπέδου, καθώς διαθέτει 4 κατηγορίες: Αρχάριοι - Ενδιάμεσοι - Προχωρημένοι - Αγωνιζόμενοι.

Ξεκινά όπως προείπαμε στις 10 το πρωί και τελειώνει στις 8 το βράδυ! Η διάρκεια παραμονής στην πίστα σε κάθε session είναι 15 λεπτά, ενώ με τα group να διαδέχονται το ένα το άλλο, ο κάθε συμμετέχοντας θα μπορεί να απολαύσει 15 λεπτά την ώρα στην πίστα x 10 φορές, αν αντέχει.

Στην κατηγορία των Αρχαρίων, για την επίλυση οδηγικών αποριών και την επίβλεψη του τρόπου κίνησής τους, θα υπάρχουν δύο έμπειροι πλοηγοί-εκπαιδευτές:

1) Χάρης Ληξουριωτάτος (2 φορές Πανελλήνιος Πρωταθλητής Ταχύτητας στην κατηγορία Racing) &

2) Μπάμπης Θεοδωρόπουλος (Πρωταθλητής 2020 στην κατηγορία Open)

Για τον ίδιο σκοπό θα διεξαχθεί υποχρεωτικό στην παρακολούθησή του δωρεάν σεμινάριο κανόνων ασφαλείας αλλά και βασικών αρχών οδήγησης στην πίστα.

Η Skafidas Racing Workshop (Κώστας Σκαφίδας) θα παρέχει δωρεάν την ρύθμιση των αναρτήσεων και για πλήρες σέρβις ελαστικών με δυνατότητα πώλησης καινούργιων και ελαφρώς μεταχειρισμένων, σε προνομιακές τιμές.

Θα υπάρξει πλήρης φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσης και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προπαραγγείλουν τις φωτογραφίες στην γραμματεία.

Δήλωση συμμετοχής αποκλειστικά στο τηλέφωνο: 6972233094 (10.00-14.00 & 17.00-21.00)

Θα υπάρξει περιορισμένος αριθμός θέσεων σύμφωνα με τις οδηγίες της Πολιτείας και τις προδιαγραφές του Αυτοκινητοδρομίου.

Ο κάθε συμμετέχων μπορεί να έχει μαζί του μόνο έναν μηχανικό ή συνοδό.

Απαγορεύεται η παρουσία θεατών.

Η ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟΥ

Για λόγους αποφυγής συνωστισμού δεν θα πραγματοποιηθεί τεχνικός έλεγχος των μοτοσυκλετών και ο κάθε συμμετέχων θα είναι υπεύθυνος για την άψογη λειτουργική κατάσταση της μοτοσυκλέτας του.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να προσκομίσουν στον γιατρό της πίστας υπογεγραμμένο το Δελτίο καταγραφής αθλουμένου πολίτη για την ασφαλή επιστροφή στην αθλητική δραστηριότητα που μπορούν να κατεβάσουν ΕΔΩ.

Σχετικά έντυπα και περαιτέρω πληροφορίες θα βρείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 28 Μαϊος 2021 09:13

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon