.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 27 Απριλίου 2021 13:59

Ένα Yamaha TMAX κάνει φτερά σε 48 δευτερόλεπτα [Βίντεο]

Εξοργιστικό βίντεο από κάμερα κλειστού κυκλώματος μας δείχνει γιατί πρέπει να κλειδώνουμε με ό,τι έχουμε και δεν έχουμε τις καλές μας.

Κυριακή 25 Απριλίου 2021, Μικρολίμανο, απόγευμα. Δύο τύποι σε ένα σκουτεράκι σταματούν δίπλα σε ένα παρκαρισμένο ΤΜΑΧ και δευτερόλεπτα αργότερα εξαφανίζονται μαζί του.

Αν κάποιος γνωρίζει ή είδε κάτι σχετικό με το συγκεκριμένο συμβάν μπορεί να προσφέρει πολύτιμη βοήθεια στον άνθρωπο που έχασε το ΤΜΑΧ του.

Αν μη τι άλλο, τέτοια συμβάντα μας υπενθυμίζουν επίπονα να μην παραμελούμε μερικά παραπάνω αντικλεπτικά μέτρα που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Σε κεντρικό δρόμο του Πειραιά και υπό το φως της ημέρας δεν θα τους ήταν το ίδιο εύκολο να έκοβαν κλειδαριές δισκόφρενων ή/και αλυσίδες. Σίγουρα θα υποχρέωνε τους κλέφτες σε μια διαδικασία σαφώς πιο χρονοβόρα από αυτή που απεικονίζεται στο βίντεο, ίσως και να τους απέτρεπε απ’ το να ασχοληθούν.

Δυστυχώς η κατάσταση με τις κλοπές οχημάτων δεν δείχνει να βελτιώνεται και ειδικά στις μεγάλες πόλεις πρέπει να έχουμε τα μάτια μας 114 για παν ενδεχόμενο.

Το συγκεκριμένο βίντεο αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα klemena.gr και στο YouTube κανάλι της.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon