.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 02 Απριλίου 2021 14:02

Distinguished Gentleman’s Ride 2021 – Άνοιξαν οι εγγραφές για την επετειακή εκδήλωση

Το DGR συμπληρώνει φέτος δέκα χρόνια από την πρώτη του διοργάνωση και καλεί για τη βόλτα που θα το γιορτάσει σε όλον τον κόσμο.

Οι καλοντυμένοι μοτοσυκλετιστές από όλες τις γωνίες του πλανήτη καλούνται να ετοιμάζονται για την Κυριακή 23 Μαΐου 2021 για την ετήσια βόλτα με πολύ καλό σκοπό που θα διεξαχθεί ταυτόχρονα σε εκατοντάδες πόλεις απ’ άκρη σ’ άκρη της Γης.

Με κεντρικό στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για τη έρευνα του καρκίνου του προστάτη και της ανδρικής ψυχικής υγείας, το κίνημα Movember και την υποστήριξη της Triumph θα γιορτάσουν τα 10 χρόνια του DGR φέτος με όμορφες βόλτες προσαρμοσμένες στα εκάστοτε δεδομένα που ισχύουν σε κάθε πόλη για την πανδημία.

Αν μη τι άλλο η βόλτα με τη μοτοσυκλέτα είναι μια από τις ασφαλέστερες δραστηριότητες όσον αφορά στους κινδύνους μετάδοσης του covid-19, έτσι φέτος η διαδρομή θα είναι κλειστή, χωρίς συγκεντρώσεις σε αφετηρία, ενδιάμεσες στάσεις και τερματισμό.

Για δήλωση συμμετοχής στις εκδηλώσεις που θα γίνουν σε διάφορες πόλεις επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα, gentlemansride.com.

Πάρτε μια γεύση του τι εστί DGR στο βίντεο που ακολουθεί.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon