.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2020 08:46

Ανάκληση Vespa GTS-GTV 300 2020

H Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοινώνει ότι η εταιρεία ΠΙΑΤΖΙΟ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης VESPA GTS-GTV 300 MY 2020.

Η ανάκληση αφορά σε 308 οχήματα, παραγωγής από Μάιο 2020 έως Οκτώβριο 2020.

Στα εν λόγω οχήματα, πιθανή μη συμμόρφωση της επιφανειακής επεξεργασίας γαλβανισμού των τερματικών των σωλήνων φρένου, σε συνδυασμό με παρατεταμένη ακινησία του οχήματος, μπορεί να προκαλέσει παρατεταμένη διαδρομή στη μανέτα του φρένου.

Μέχρι σήμερα δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω Vespa έχουν ενημερωθεί εγγράφως μέσω επιστολής, ώστε να προσέλθουν στα συμβεβλημένα συνεργεία του δικτύου PIAGGIO σε όλη την Ελλάδα για να γίνει αντικατάσταση των υγρών φρένου και εξαέρωση του κυκλώματος πέδησης ή και αντικατάσταση των σωλήνων φρένου, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπωςεπικοινωνήσουν με την Τεχνική Διεύθυνση της PIAGGIO HELLAS (τ. 210-7572100, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

Επίσης στην ιστοσελίδα Piaggio.com υπάρχει ειδική ενότητα,όπου ο ιδιοκτήτης έχει τη δυνατότητα να ελέγξει αυτόνομα αν το όχημά του συμμετέχει ή όχι σε μια καμπάνια ανάκλησης.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon