.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2020 14:40

Peugeot Motocycles - Επεκτείνεται στο Βιετνάμ

Η Peugeot Motocycles εγκαινιάζει δραστηριότητες στο Βιετνάμ, χάρη σε μια σημαντική συνεργασία με την THACO, έναν από τους σημαντικότερους κατασκευαστές αυτοκινήτων της χώρας. [Δελτίο Τύπου]

Η Truong Hai Auto Corporation (THACO) έχει επιλεγεί για τη συναρμολόγηση των οχημάτων της Peugeot για τις ASEAN χώρες (Ένωση Εθνών της Νοτιοανατολικής Ασίας) και θα είναι ο αποκλειστικός διανομέας για το Βιετνάμ. Η THACO ιδρύθηκε το 1997 στην πόλη Χο Τσι Μινχ, εξελίχθηκε γρήγορα και έγινε μία από τις κορυφαίες αυτοκινητοβιομηχανίες του Βιετνάμ. Με περισσότερους από 18.000 υπαλλήλους σε όλη τη χώρα, είναι επίσης διανομέας των αυτοκινήτων Peugeot από το 2013.

«Η THACO, σημείο αναφοράς στην αυτοκινητοβιομηχανία του Βιετνάμ και συνεργάτης της Automobiles Peugeot από το 2013, ήταν η προφανής επιλογή. Σήμερα, είμαστε περήφανοι που συνεργαζόμαστε με τις ομάδες της THACO και συνεργαζόμαστε για την υλοποίηση αυτού του φιλόδοξου έργου, το οποίο θα μας επιτρέψει να ξεκινήσουμε στις αγορές της ζώνης του ASEAN. Υποστηρίζοντας την THACO με την πρώτη έναρξη παραγωγής για μηχανοκίνητα δίκυκλα με το σκούτερ Peugeot Django, κάνουμε ένα σημαντικό βήμα μπροστά στην παγκόσμια ανάπτυξή μας », λέει ο Costantino Sambuy, Διευθύνων Σύμβουλος της Peugeot Motocycles.

Στο πλαίσιο της νέας συνεργασίας, η THACO έχει επενδύσει σε μια υπερσύγχρονη γραμμή παραγωγής μηχανοκίνητων δίκυκλων στο εργοστάσιό της Chu Lai στην επαρχία Quảng Nam, στην κεντρική παράκτια περιοχή του νότιου Βιετνάμ.

Όσον αφορά στο χρονοδιάγραμμα, η THACO θα ξεκινήσει την κατασκευή και τη διανομή για την εγχώρια αγορά τον Δεκέμβριο του 2020, προτού ξεκινήσουν οι εξαγωγές σε χώρες του ASEAN στις αρχές του 2021.

Αυξημένη παρουσία σε όλη τη Νοτιοανατολική Ασία

«Αυτή η συνεργασία σηματοδοτεί ένα νέο στάδιο επέκτασης της Peugeot Motocycles στην Ασία, δεδομένου ότι έχουμε ήδη βιομηχανική και εμπορική παρουσία στην Κίνα. Είμαστε ευτυχείς που μπορούμε να ξεκινήσουμε ένα τόσο μεγάλο έργο, ειδικά εν μέσω της τρέχουσας κρίσης στην υγεία », προσθέτει ο Thierry Sanseigne, Διευθυντής Διεθνών Πωλήσεων.

Η μετάβαση στην αγορά του Βιετνάμ θα επιτρέψει επίσης στην Peugeot Motocycles να επεκτείνει την επιρροή της σε ολόκληρη τη Νοτιοανατολική Ασία. Τα δίτροχα θα διανεμηθούν σε πολύ μεγαλύτερη κλίμακα, ενισχύοντας την παρουσία τους σε χώρες όπου είναι ήδη πολύ γνωστά και ευρέως χρησιμοποιούμενα, όπως η Ταϊλάνδη, η Ινδονησία και η Σιγκαπούρη, μαζί με νέες αγορές, όπως η Μαλαισία, οι Φιλιππίνες, το Μιανμάρ, το Λάος και η Καμπότζη.

Τζάνγκο, το μονοπάτι

Το Django θα είναι το πρώτο μοντέλο που θα κατασκευαστεί και θα διατεθεί στις αγορές ως μέρος αυτής της νέας στρατηγικής. Ο κινητήρας 125cc (150cc στην Ταϊλάνδη και την Ινδονησία), οι κομψές γραμμές του και η «γαλλική πινελιά» το έχουν ήδη καταστήσει έναν από τα best sellers της Peugeot Motocycles στην Ασία. «Ενσωματώνει τον γαλλικό τρόπο ζωής. Η οδήγηση αυτού του μηχανήματος σας κάνει πραγματικά να ξεχωρίζετε σε μια αγορά όπου τα δίτροχα είναι πολύ δημοφιλή », εξηγεί ο Andrea Ruggieri, Global Director of Design, Intelligence and Product της Peugeot Motocycles. Επιπλέον, το Django σχεδιάστηκε για να προσαρμόζεται στα μέτρα του αναβάτη. Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους εκτιμάται ιδιαίτερα και κάνει εξαιρετικές πωλήσεις στην ασιατική αγορά. » Γιάννης Αλεξάκης Marketing & PR manager

Σχετικά με την Peugeot Motocycles

Με παρουσία σε 70 χώρες παγκοσμίως και διανομή σε 3.000 σημεία πώλησης, η Peugeot Motocycles, που ανήκει κατά 100% στον Όμιλο Mahindra, συνεχίζει την ανάπτυξή της και αναπτύσσει την μάρκα στις ευρωπαϊκές και διεθνείς αγορές, συμπεριλαμβανομένης της Νοτιοανατολικής Ασίας.

Η χρήση του ονόματος της μάρκας Peugeot κατέχει στρατηγική θέση όσον αφορά στο σχεδιασμό και στην έρευνα και ανάπτυξη της μάρκας. Προσφέροντας "Motion" & "Emotion", αλλά και ξεχωρίζοντας σαν οραματιστής με την κομψότητά της, η μάρκα Peugeot Motocycles, πέρα από την αναγνωρισμένη γαλλική τεχνογνωσία της, απευθύνεται σε έναν πραγματικό αστικό τρόπο ζωής, για να απολαύσει αυτό που έχει να προσφέρει η πόλη στο μέγιστο. Κάθε προϊόν της πραϋντικής της σειράς αντικατοπτρίζει την προσωπικότητα των οδηγών τους οποίους συνοδεύει έτσι ώστε να απολαύσουν μια αστική ζωή στην οποία η κίνηση είναι απλούστερη και συνεπώς πιο έντονη.

Η Peugeot Motocycles προχωρά μπροστά από την εποχή της στην κινητικότητα του μέλλοντος και καθένα από τα μοντέλα της καθοδηγείται από την αναζήτηση καινοτομίας για την εξυπηρέτηση χρηστών που βιώνουν τους μετασχηματισμούς των αστικών κέντρων. Έτσι, η Peugeot Motocycles δείχνει τη δέσμευσή της να βοηθήσει τους χρήστες της σε όλο τον κόσμο να ανακαλύψουν ξανά την πόλη, με γνώμονα την υπόσχεσή της και τον ισχυρισμό της μάρκας: "Αναμορφώστε την πόλη σας".

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2020 14:49

Έκθεση εικόνων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon