.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 03 Δεκεμβρίου 2020 14:29

Caberg Horus Tribute – Ένα ξεχωριστό κράνος που στηρίζει εθελοντές κατά του covid-19

Η ιταλική Caberg παρουσίασε μια ειδική έκδοση του flip-up κράνους Horus, προσφέροντας μερίδιο των εσόδων σε εθελοντές που παλεύουν στο μέτωπο της πανδημίας.

Η έκδοση Tribute του Horus ξεχωρίζει άμεσα από την ιταλική σημαία που αντανακλάται στα γραφικά του και το αυτοκόλλητο της National Alpine Soldiers Association of Bergamo στο πίσω μέρος του.

Η οργάνωση αυτή έχει συσταθεί αποκλειστικά από εθελοντές, δεν έχει ίδια έσοδα πλην δωρεών και άλλου είδους εξωτερικής βοήθειας, μα διακρίθηκε ιδιαίτερα για τη συνεισφορά της στην ανθρωπιστική κρίση που χτύπησε το Bergamo στην πρώτη φάση της πανδημίας την περασμένη Άνοιξη παίρνοντας χιλιάδες ζωές.

Με τον covid-19 να αποτελεί ακόμη σοβαρό πρόβλημα και την πόλη να αντιμετωπίζει τώρα ένα δεύτερο κύμα, πιο ελεγχόμενο αλλά εξίσου απαιτητικό στις υποδομές, η στήριξη τέτοιων ομάδων πρέπει να είναι διαρκής.

Τουλάχιστον αυτό σκέφτεται η Caberg, η οποία έχει έναν επιπλέον λόγο να θέλει να το κάνει: το ίδιο της το όνομα προκύπτει από τη σύνθεση των λέξεων Caschi di Bergamo, κράνη από το Μπέργκαμο. Στηρίζει δηλαδή την πόλη του ιταλικού βορά στην οποία η εταιρεία ιδρύθηκε το 1974 και εδρεύει ως σήμερα.

Έτσι λοιπόν το 3% των πωλήσεων του Horus Tribute θα προσφερθεί στην παραπάνω εθελοντική οργάνωση ως χείρα βοηθείας αλλά και αναγνώριση της ως τώρα συνεισφοράς της.

Το Horus είναι ένα flip-up κράνος που διαθέτει διπλή έγκριση, είτε ως ανοιγόμενο ή ως jet, γεγονός που το νομιμοποιεί να χρησιμοποιείται και στην οδήγηση με ανοιγμένο το μπροστινό μέρος.

Διατίθεται σε επτά διαφορετικά σχέδια και χρώματα, ωστόσο η φιλανθρωπική κίνηση της Caberg αφορά μόνο στην έκδοση Tribute.

Δείτε το στην ιστοσελίδα της Caberg, καθώς και στο παρακάτω βίντεο.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon