.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 06 Οκτωβρίου 2020 11:15

MV Agusta - Mr Nogues II, Pursuit of Happiness [Βίντεο]

[Δελτίο Τύπου]

Ο stunt rider της MV Agusta, Thibaut Nogues, αναζητά την ευτυχία σπέρνοντας θύελλες. Ξανά.

Έναν χρόνο μετά το βίντεο “Back in Black, Mr Nogues” που συγκέντρωσε πάνω από 5 εκατομμύρια επισκέψεις, ο Γάλλος πρωταθλητής stunt riding, Thibaut Nogues, επιστρέφει με ένα νέο επεισόδιο εμπνευσμένο από την αισθητική των κατασκοπικών κινηματογραφικών ταινιών.

Σκηνοθετημένη από τον Mathieu Echeverri και γυρισμένη στο ειδυλλιακό και διάσπαρτο από καυτά στροφιλίκια τοπίο της Γαλλικής Ριβιέρας, η 3 λεπτών ταινία διαθέτει τις θρυλικές μοτοσυκλέτες της MV Agusta, αλλά και όλα τα βασικά συστατικά μιας ταινίας του James Bond: ταχύτητα, κίνδυνο, αδρεναλίνη, ονειρικά τοπία, πολυτελή αυτοκίνητα και θανατηφόρες γυναίκες, όλα με μια δόση χιούμορ. Και, ναι, ο Thibaut φορά μαύρη γραβάτα!

Καβάλα στην ειδικά προετοιμασμένη F3 800 του και σε απίστευτες ταχύτητες σε δρόμους (κλεισμένους για τα γυρίσματα) που σκαρφαλώνουν ψηλά στις Alpes Maritimes, ο Thibaut Nogues μας χαρίζει ένα συναρπαστικό θέαμα, καταδιωκόμενος από ένα Superveloce.

Ο Nogues, όταν δεν γυρίζει ανατριχιαστικές ταινίες σε αξιοζήλευτες τοποθεσίες, είναι ο βασικός αναβάτης της MV Agusta Freestyle Division, υπό την ηγεσία του πρώην αγωνιζόμενου αστέρα Virginio Ferrari. Από το 2019 αυτή η ομάδα έχει λάβει μέρος σε δεκάδες μοτοσυκλετιστικές εκδηλώσεις, από αγώνες MotoGP και WorldSBK, ως γιορτές και εκθέσεις.

Δείτε στη συνέχεια το νέο βίντεο “Pursuit of Happiness - Mr Nogues II”.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon