.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2020 10:50

Intermot 2020 - Ακυρώθηκε λόγω Covid-19

Μία ακόμα τρανταχτή ακύρωση ήχησε για τα μεγάλα event στο χώρο της μοτοσυκλέτας, με την Intermot 2020 να ακυρώνεται λόγω Covid-19. Θα καταφέρουμε άραγε να δούμε έκθεση στο Μιλάνο; Ή μήπως το 2020 θα μείνει στην ιστορία ως η χρονιά δίχως εκθέσεις μοτοσυκλέτας με φυσική παρουσία;

Μετά από εκτενείς διαβουλεύσεις, και σε συμφωνία με τον μεγάλο χορηγό της, τον γερμανικό ΣΕΑΑ (IVM), η διοργανώτρια εταιρεία Koelnmesse GmbH αποφάσισε να ακυρώσει την Intermot 2020, που είχε σχεδιαστεί να λάβει χώρα μεταξύ 6 και 11 Οκτωβρίου του 2020.

Η εταιρεία αναφέρει πως ετοιμάζει μια ψηφιακή έκθεση αντί για την έκθεση με φυσική παρουσία, που θα «ανέβει» στο διαδίκτυο στα τέλη του 2020.

Αναμείνατε την επόμενη Intermot με φυσική παρουσία το 2022, όπου και ήταν προγραμματισμένο το επόμενο event της έκθεσης που διοργανώνεται κάθε 2 χρόνια.

Θυμίζουμε πως ΚΤΜ Group και BMW έχουν ήδη ανακοινώσει πως δεν θα συμμετάσχουν στην EICMA 2020, και μένει να δούμε αν τελικά θα ακυρωθεί και η έκθεση του Μιλάνου για φέτος, παρόλο που για την ώρα η διοργανώτρια εταιρεία αναφέρει πως θα γίνει κανονικά.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon