.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 18 Μαϊος 2020 11:23

Yamaha Niken – Στη μάχη κατά του κορωνοϊού

Από όχημα υποστήριξης των μεγάλων Ευρωπαϊκών ποδηλατικών αγώνων, τώρα η τρίκυκλη μοτοσυκλέτα της Yamaha συνδράμει σε πιο επικίνδυνες αποστολές.

Το περασμένο Σάββατο, 9 Μαΐου, ένας στόλος από Niken θα έπιανε δουλειά στην υποστήριξη του 103ου Giro d'Italia, όπως προέβλεπε η προσφορά της Yamaha Motor Europe για τους τρεις μεγάλους ποδηλατικούς αγώνες της Ευρώπης – μαζί με τους Tour de France (Γαλλία) και La Vuelta (Ισπανία).

Δυστυχώς ουδείς από τους παραπάνω διάσημους αγώνες δεν διαξέγεται ακόμη, καθώς αναβλήθηκαν στα πλαίσια του τσουνάμι ανατροπών που έφερε η πανδημία, ωστόσο η Yamaha βρήκε τρόπο να μην αφήσει αυτόν τον στόλο των Niken να κάθεται όλο το καλοκαίρι.

Σε συνεργασία με την RCS Sport, η εν λόγω ομάδα Niken θα παράσχει τις πολύτιμες βοήθειές της στο ιατρικό προσωπικό της Ιταλίας στη συνεχιζόμενη μάχη ενάντια στον ιό Covid-19.

Η επαναστατική τρίκυκλη μοτοσυκλέτα αποτελεί μια εξαιρετική λύση μεταφοράς, καθώς περιορίζει στο ελάχιστο τις προσωπικές επαφές και μειώνει σημαντικά τον χρόνο μεταφοράς μεταξύ γειονομικών δομών, ειδικά σε αστικά περιβάλλοντα.

Ο στόλος των Niken αποδόθηκε προσωρινά στον Ιταλικό Ερυθρό Σταυρό, ο οποίος θα συντονίσει τις χρήσεις τους ανάλογα με τις ανάγκες που προκύπτουν. Σε πρώτη φάση οι ανάγκες που θα καλύψει αφορούν τις μεταφορές του υγειονομικού προσωπικού, καθώς και τις επισκέψεις κατ’ οίκον σε πολίτες που έχουν ανάλογη ανάγκη.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon